Флаш аудиоплейър

  MP3 плейър с подходящ за носене дизайн

  Бъдете в стихията си! Носете и показвайте вашия елегантен 128MB Key011 и се наслаждавайте на 2 часа MP3 или 4 часа WMA музика в движение. Предавайте вашата музика и данни или презареждайте чрез Direct USB. Освен това той е 100% устойчив на удари - точно като вас! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

MP3 плейър с подходящ за носене дизайн

До 4 часа музика

 • Директен USB за лесно пренасяне на файлове без кабел!

  Директен USB за лесно пренасяне на файлове без кабел!

  Устройствата с директен USB могат да бъдат включвани директно в USB порта на вашия персонален компютър, без да има нужда от какъвто и да е кабел. Вашият компютър автоматично ще разпознае устройството като USB устройство за съхранение със сменяем носител (Windows 98 изисква допълнителни драйвери), което ви дава възможност лесно да плъзгате и пускате файлове чрез Windows Explorer (или Apple Folders) между вашия компютър и устройството. По този начин лесно може да зареждате вашето устройство с музика и данни за из път - всеки ден.

 • Директно зареждане на батериите с USB

  Директно зареждане на батериите с USB

  Директното зареждане на батерията чрез USB предоставя изключително удобство при зареждане на вашето устройство. Не е нужно да се занимавате с отделни зарядни устройства или кабели, а просто включвате и зареждате вашето устройство направо във вашия персонален компютър.

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Външна батерия за повече часове наслада

  Външната батерия представлява елегантен акумулатор, който удобно може да бъде поставен на вашия плейър и да ви осигури допълнителна енергия, за да се наслаждавате на музика, докато сте на път. Външната батерия използва стандартни алкални батерии, от които плейърът се захранва. В резултат получавате допълнителни часове наслада.

 • 5-бутонно дистанционно в кабела, за лесно управление на вашата музика

  Дистанционното управление на Philips с 5 бутона, вградено в кабела, дава в ръката ви регулатори на възпроизвеждането. Дистанционното управление се свързва към вашето устройство с помощта на компактен куплунг и използва стандартно гнездо за слушалки, което ви дава възможност лесно и удобно да сменяте различни слушалки.

 • Навигацията SuperSkip™ намира песните бързо и лесно

  Навигацията SuperSkip™ намира песните по прост и бърз начин. Може да прилагате SuperSkip™ към вашите списъци с мелодии само чрез натискане и задържане на бутона "Предишна мелодия" или "Следваща мелодия" и откриване на любимата ви песен за броени секунди.

 • Чрез USB паметите се съхраняват и пренасят файлове с данни

  USB устройствата за съхранение предоставят удобен начин за съхраняване, възстановяване и пренасяне на вашите файлове. Устройствата се включват към компютъра ви чрез USB връзка и не изискват инсталиране на никакъв специален софтуер (само Windows 98 и Windows Me имат нужда от драйвери). Устройството автоматично се разпознава като външно сменяемо устройство в Windows Explorer, което ви дава възможност просто да дърпате и пускате файлове в и от устройството.

Вижте всички спецификации
 • 1MB = 1 милион байта; наличното място за съхранение ще е по-малко.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува