Флаш аудио плейър

  MP3 плейър с подходящ за носене дизайн

  Бъдете в стихията си! Носете и показвайте елегантния 128MB Key 005 и се наслаждавайте на вашата любима MP3/WMA музика в движение. Предавайте вашата музика и данни или презареждайте чрез директно USB. А той е и 100% устойчив на удари - като вас! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

MP3 плейър с подходящ за носене дизайн

До 4 часа музика

 • Директен USB за лесно пренасяне на файлове без кабел!

  Директен USB за лесно пренасяне на файлове без кабел!

  Устройствата с директен USB могат да бъдат включвани директно в USB порта на вашия персонален компютър, без да има нужда от какъвто и да е кабел. Вашият компютър автоматично ще разпознае устройството като USB устройство за съхранение със сменяем носител (Windows 98 изисква допълнителни драйвери), което ви дава възможност лесно да плъзгате и пускате файлове чрез Windows Explorer (или Apple Folders) между вашия компютър и устройството. По този начин лесно може да зареждате вашето устройство с музика и данни за из път - всеки ден.

 • Директно зареждане на батериите чрез USB Direct

  Директно зареждане на батериите чрез USB Direct

  Директното зареждане на батерията чрез USB предоставя изключително удобство при зареждане на вашето устройство. Не е нужно да се занимавате с отделни зарядни устройства или кабели, а просто включвате и зареждате вашето устройство направо във вашия персонален компютър.

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Външна батерия за повече часове наслада

  Външната батерия представлява елегантен акумулатор, който удобно може да бъде поставен на вашия плейър и да ви осигури допълнителна енергия, за да се наслаждавате на музика, докато сте на път. Външната батерия използва стандартни алкални батерии, от които плейърът се захранва. В резултат получавате допълнителни часове наслада.

 • 5-бутонно дистанционно в кабела, за лесно управление на вашата музика

  Дистанционното управление на Philips с 5 бутона, вградено в кабела, дава в ръката ви регулатори на възпроизвеждането. Дистанционното управление се свързва към вашето устройство с помощта на компактен куплунг и използва стандартно гнездо за слушалки, което ви дава възможност лесно и удобно да сменяте различни слушалки.

 • Чрез USB паметите се съхраняват и пренасят файлове с данни

  USB устройствата за съхранение предоставят удобен начин за съхраняване, възстановяване и пренасяне на вашите файлове. Устройствата се включват към компютъра ви чрез USB връзка и не изискват инсталиране на никакъв специален софтуер (само Windows 98 и Windows Me имат нужда от драйвери). Устройството автоматично се разпознава като външно сменяемо устройство в Windows Explorer, което ви дава възможност просто да дърпате и пускате файлове в и от устройството.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува