Sonicare

  Philips Sonicare FlexCare

  Електрическа звукова четка за зъби

  По-бели зъби след 1 седмица

  Иновативна технология, осигуряваща по-добри резултати. Вече има гарантиран начин за поддържане на по-добро здраве на устната кухина. Това е новата електрическа четка за зъби Sonicare FlexCare на Philips, която се адаптира към вашите нужди в грижата за зъбите и венците. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Sonicare FlexCare Електрическа звукова четка за зъби

3 режима, 2 глави за четка HX6912/52 Търсене на подобни продукти

Революция в грижата за

здравето на устната кухина

По-бели и по-здрави зъби, завинаги

По-бели зъби след 1 седмица

Четка за нежно почистване на зъби и венци

 • Подобрява здравето на венците само за 2 седмици

  Подобрява здравето на венците само за 2 седмици

  Благодарение на оптималното почистване от FlexCare венците стават по-здрави за две седмици. Отстранявайки до Xx повече плака по линията на венците, отколкото с ръчна четка за зъби, вие получавате вашата най-здрава усмивка.

 • По бяла усмивка само за 1 седмица с нашата глава за четка DiamondClean

  По бяла усмивка само за 1 седмица с нашата глава за четка DiamondClean

  Нашата глава за четка с щракване DiamondClean за нежно, но ефективно премахване на повърхностни петна. Гъсто разположените централни косъмчетата за отстраняване на петна работят ефективно, за да направят вашата усмивка 2 пъти по-бяла само за 7 дни.*

 • Изберете измежду 3 режима, включително Massage

  Изберете измежду 3 режима, включително Massage

  С FlexCare можете да променяте как четката ви изпълнява вашите цели за устна хигиена. Изберете измежду 3 режима, включително Massage – за стимулиране на венците, за да бъдат те още по-здрави, Clean – за отлично ежедневно почистване и White – за нежно и все пак ефективно отстраняване на замърсявания.

 • Премахнете до 7 пъти повече плака с DiamondClean

  Премахнете до 7 пъти повече плака с DiamondClean

  Нашата глава за четка с щракване DiamondClean за трайно свежо чувство. Благодарение на нейните гъвкави косъмчета получавате задълбочено, но въпреки това нежно почистване на места, които са трудно достъпни, и премахване на плака, което е до 7 пъти по-добро от това на ръчна четка за зъби.

 • Технологията Philips Sonicare ви помага да имате по-ярка усмивка

  Технологията Philips Sonicare ви помага да имате по-ярка усмивка

  Естествено бели зъби с нашата уникална звукова технология. 62 000 хода в минута помагат за отстраняване на ежедневните замърсявания от храна и напитки, така че да можете с всяко миене на зъбите да получавате по-ярка усмивка.

 • Заоблена с цел по лесно почистване на труднодостъпни места

  Заоблена с цел по лесно почистване на труднодостъпни места

  Уникалната форма на дръжката на четката за зъби FlexCare в комбинация с нашите глави за четки означава, че дори и скритите места, като например кътниците, биват почиствани изцяло.

 • Лесна програма за започване изгражда вашия Philips Sonicare режим

  Лесна програма за започване изгражда вашия Philips Sonicare режим

  Започването на нова дейност може да изисква известен период за привикване. Нашата програма за лесно започване ви дава възможност за постепенно, нежно увеличаване на мощността на почистване за първите 14 пъти използване на вашата нова четка.

 • Таймери, които насърчават 2 пълни минути почистване

  Таймери, които насърчават 2 пълни минути почистване

  Необходими са само 2 минути за цялостно почистване на вашите зъби. Нашият QuadPacer ви уведомява, когато сте преминали оптималното количество време за всяка част от устата ви, докато нашият Smartimer сигнализира, когато общото ви време свърши. Заедно те ви помагат да достигнете препоръчителното време за почистване всеки път.

 • Безопасно и нежно за нуждите на вашето орално здраве

  Безопасно и нежно за нуждите на вашето орално здраве

  Каквито и специфични нужди да имате, може да сте уверени в безопасното почистване с FlexCare. Нашата звукова технология е съвместима за използване с брекети, пломби, корони и фасети и дори може да се използва за всекидневното лекуване на заболяване на венците.

 • Нашата уникална технология ви предлага мощно и нежно почистване

  Нашата уникална технология ви предлага мощно и нежно почистване

  Мощните звукови вибрации разбиват пастата ви за зъби на балони за отстраняване на плака и ги избутват дълбоко между зъбите и линията на венците. В същото време по вашите зъби преминават 31 000 нежни и ефективни движения на четката. Само за две минути получавате почистване за период от един месец с ръчна четка за зъби.

Вижте всички спецификации
 • от обикновена четка за зъби

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува