Система за домашно кино 5.1

  Не домашно кино, а кино у дома

  Потопете се във величествен звук, картина и дизайн. Загърнете се в Cinema Sound 9.1 - със съдействието на Ambisound - който ви дава върховно слушане на звук като в кино у дома. HTS9810 е безспорна красота и е с най-високи показатели за познавача на киното. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Не домашно кино, а кино у дома

с Cinema Sound 9.1

 • Faroudja DCDi за невероятно рязко висококачествено видео

  Faroudja DCDi за невероятно рязко висококачествено видео

  Насладете се на невероятно отчетливо висококачествено видео на екрана на вашия телевизор с прогресивно сканиране с Faroudja DCDi. Тази функция премахва назъбените ръбове, които се появяват при гледане на стандартно видео с презредова развивка, особено когато има движещо се изображение, като с това допринася за естествено изглеждащи екшън сцени. Изведете с тези по-чисти и гладки картини изживяването при гледане на следващото по-високо ниво.

 • Cinema Sound 9.1 за 9.1 съраунд звук от само 5 високоговорителя

  Cinema Sound 9.1 за 9.1 съраунд звук от само 5 високоговорителя

  Cinema Sound 9.1 - със съдействието на Ambisound - създава неповторимия всеобхватен звуков фон на модерното кино. Без неизбежния безпорядък на множество високоговорители, Cinema Sound 9.1 дава невероятното усещане, че по стените на стаята има тонколони. Той пресъздава кинематографския звук в дневната ви, изкарвайки несравним обемен звук, който истински ви обхваща.

 • Отлично качество на звука с меки куполни високоговорители и DoubleBASS

  Отлично качество на звука с меки куполни високоговорители и DoubleBASS

  Качеството на звука, което е просто неземно, се възпроизвежда от DoubleBASS и меки куполни високоговорители. DoubleBASS улавя ниските честоти и ги възпроизвежда в обхвата на чуваемост на събуфъра, така че ще чуете дори най-ниските баси. Меките куполни високоговорители възпроизвеждат ясно високите и средни честоти, което повишава яснотата на звука и разширява стереозвука, така че ще чуете всичко с цялата му чистота.

 • Безжични задни високоговорители за по-малко кабели в стаята ви

  Безжични задни високоговорители за по-малко кабели в стаята ви

  Безжичните задни високоговорители ви осигуряват повече свобода и подвижност при поставяне на високоговорителите в стаята. Разработени с използване на технология без смущения, безжичните високоговорители осигуряват пълен съраунд звук без загрозяващи кабели.

 • Органи за управление на сензорния панел, позволяващи лесно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Органи за управление на сензорния панел, позволяващи лесно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Органите за управление на сензорния панел ви позволяват да регулирате силата на звука и други опции при възпроизвеждане, просто с натискане на сензорните бутони на предния панел.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри и телевизори, с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Универсалната серийна шина или USB е стандарт за протокол за свързване на компютри, периферия и потребителска електроника. Устройствата с високоскоростен USB имат скорост на пренос на данни до 480 Mbps - срещу скромните 12 Mbps на тези с първоначалния USB интерфейс. С връзката с високоскоростен USB 2.0 всичко, което трябва да направите, е да включите USB устройството, да изберете филма, музиката или снимките и да ги гледате и слушате.

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно резки изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • С MP3 Link се възпроизвежда музика от портативни мултимедийни плейъри

  С MP3 Link се възпроизвежда музика от портативни мултимедийни плейъри

  MP3 Link позволява възпроизвеждане на MP3 файлове направо от портативния ви мултимедиен плейър на системата за домашно кино. Просто свържете своя портативен MP3 плейър към вграденото гнездо MP3 Link и се радвайте на своята MP3 музика с превъзходното качество на звука на системата за домашно кино на Philips. MP3 Link пренася портативната ви музика в удобството на хола.

 • Звукови колони с пълен размер за по-въздействащ звук

  Звукови колони с пълен размер за по-въздействащ звук
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува