Система за домашно кино 5.1

  Потопете се в звуковите детайли на всеки филм

  Със системата за домашно кино Philips HTS8562 със звук Crystal Clear чувате и се наслаждавате на всеки звуков детайл точно така, както е искал изпълнителят или режисьорът! Тя поддържа аудио обработката до минимум и възпроизвежда аудио източника прецизно и без никакво изкривяване. Вижте всички предимства

 • Потопете се в звуковите детайли на всеки филм

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Система за домашно кино 5.1

3D Blu-ray, поставка за iPod/iPhone HTS8562/12 Търсене на подобни продукти

Потопете се в звуковите детайли на всеки филм

Завладяващ звук

 • Първокласни меки високоговорители за високи честоти, за кристално чист звук

  Първокласни меки високоговорители за високи честоти, за кристално чист звук

  С Crystal Clear Sound на Philips вече ще можете да усетите и се насладите на всеки звуков детайл - по начина, по който е замислен от изпълнителя и режисьора! Crystal Clear Sound възпроизвежда звуковия източник - екшън филм, мюзикъл или изпълнение на живо - достоверно, прецизно и без никакво изкривяване. Системите за домашно кино на Philips с Crystal Clear поддържат аудио обработката на минимум, като запазват чистотата на оригиналното аудио съдържание. Резултатът е чудесна звукова точност за вашите уши.

 • Автоматичното калибриране синхронизира високоговорителите за идеална акустика

  Автоматичното калибриране синхронизира високоговорителите за идеална акустика

  Настройването на вашата нова система за домашно кино Philips вече става изключително лесно. Само с натискането на един бутон на дистанционото интелигентният, фабрично зареден софтуер за калибриране на звука се зарежда и излъчва тестови сигнали към високоговорителите. Тези сигнали се улавят и анализират от микрофона за автоматично калибриране и се правят необходимите корекции, като се вземат предвид разстоянията между високоговорителите и местата на слушане, силата на звука и забавянето на аудио сигнала, който връща всеки високоговорител. След 60 секунди звуковото изживяване в стаята е подобрено и оптимизирано.

 • HDMI концентратор за свързване на HDMI устройства за отлични картина и звук

  HDMI концентратор за свързване на HDMI устройства за отлични картина и звук

  HDMI концентраторът осигурява допълнителни HDMI портове за удобно свързване към вашата система за домашно кино на още устройства, като игрова конзола или HD цифрова приставка (set-top box). Свържете вашите устройства чрез HDMI концентратора и се наслаждавайте на звук и картина с висока детайлност за всички ваши развлечения.

 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Благодарение на вградения WiFi трябва само да свържете вашата система за домашно кино с домашната мрежа, за да получите достъп до богата селекция от популярни онлайн услуги. Забавлявайте се с някои от най-добрите уеб сайтове, предлагащи филми, снимки, любопитна информация и друго онлайн съдържание, пригодено да се помества идеално на екрана на вашия телевизор.

 • Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност на вашата система за домашно кино. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук за невероятно реалистично звуково изживяване.

 • Smart TV, за да се забавлявате с онлайн услугите и да пускате мултимедия на телевизора

  Smart TV, за да се забавлявате с онлайн услугите и да пускате мултимедия на телевизора

  Системите за домашно кино Philips със Smart TV ви предлагат набор от усъвършенствани функции, включително Net TV, DLNA и MyRemote. Net TV предоставя широк спектър от онлайн информация и забавления на вашия телевизор. Просто изберете Net TV в менюто "Начало" и започнете да преглеждате за услуги, например магазини за видео по заявка* - за най-новото от HD видеото, и "телевизия за наваксване". DLNA ви дава достъп до снимки, музика и филми, записани на компютъра, докато си седите удобно на дивана. Не можете да намерите дистанционното управление? Просто използвайте вашия смартфон или таблет за управление на системата за домашно кино, чрез приложението MyRemote на Philips.

 • Безжични задни високоговорители - опция за избягване на плетеницата от кабели

  Безжични задни високоговорители - опция за избягване на плетеницата от кабели

  Безжичните задни високоговорители ви осигуряват повече свобода и подвижност при поставяне на високоговорителите в стаята. Разработени с използване на технология без смущения, безжичните високоговорители осигуряват пълен съраунд звук без загрозяващи кабели.

 • Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio Essential осигуряват най-качествения звук от вашите Blu-ray дискове. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio Essential допълват цялостното ви развлечение с висока детайлност.

 • Кристално чист звук за превъзходна яснота и звукови детайли

  Кристално чист звук за превъзходна яснота и звукови детайли

  С Crystal Clear Sound на Philips вече ще можете да усетите и се насладите на всеки звуков детайл - по начина, по който е замислен от изпълнителя и режисьора! Crystal Clear Sound възпроизвежда звуковия източник - екшън филм, мюзикъл или изпълнение на живо - достоверно, прецизно и без никакво изкривяване. Системите за домашно кино на Philips с Crystal Clear поддържат аудио обработката на минимум, като запазват чистотата на оригиналното аудио съдържание. Резултатът е чудесна звукова точност за вашите уши.

Вижте всички спецификации
 • За да проверите дали "Видео по заявка" се предлага във вашата страна, посетете www.philips.com/blu-ray.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува