Система за домашно кино SoundBar

  Превъзходен съраунд звук без плетеница от кабели

  Потопете се в многоканален съраунд звук като в киносалон, без да сте заобиколени от тонколони и кабели. Philips SoundBar с Ambisound ви дава пълна система за домашно кино, включително възпроизвеждане на Blu-ray дискове с висока детайлност - в едно устройство. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Система за домашно кино SoundBar

Възпроизвеждане на 3D Blu-Ray дискове HTS7140/12 Търсене на подобни продукти

Превъзходен съраунд звук без плетеница от кабели

Завладяващ звук

 • Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Технологията Ambisound произвежда наистина обхващащ, многоканален обемен звук от по-малко високоговорители. Тя предоставя впечатляващ 5.1 звук, без ограничения за положение, размер или форма на стаята и без бъркотията на много високоговорители и кабели. Чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, матричната обработка и точно насочените мембрани Ambisound предоставя повече звук от по-малко високоговорители.

 • Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio Essential осигуряват най-качествения звук от вашите Blu-ray дискове. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio Essential допълват цялостното ви развлечение с висока детайлност.

 • SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 102 см (40")

  SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 102 см (40")

  SoundBar придава атмосфера на изтънченост и изящност на всяка дневна стая. Макар да е проектиран за използване с плосък телевизор с поне 102 см (40") екран, той може да се постави под всеки друг плосък телевизор, като чудесно допълнение към вашия интериор и начин на живот.

 • Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност на вашата система за домашно кино. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук за невероятно реалистично звуково изживяване.

 • BD-Live (Profile 2.0), за да се радвате на допълнително Blu-ray съдържание онлайн

  BD-Live (Profile 2.0), за да се радвате на допълнително Blu-ray съдържание онлайн

  BD-Live отваря още по-широко вашия свят на висока детайлност. Получете най-съвременно съдържание просто като свържете своя Blu-ray диск плейър към интернет. Вълнуващи нови неща, например изключително съдържание за изтегляне, прояви на живо, чат на живо, игри и онлайн пазаруване - всичко това ви очаква. Вземете вълната на високата детайлност с възпроизвеждане на Blu-ray дискове и BD-Live.

 • Тънък и елегантен дизайн с метално шлифовано покритие

  Тънък и елегантен дизайн с метално шлифовано покритие
Вижте всички спецификации
 • Въз основа на проучване сред потребителите, проведено от Synovate през ноември 2010 г. в Германия срещу водещ конкурент. Данни от проучването.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува