SoundBar DVD система за домашно кино

  Система за домашно кино 5.1 от една нота

  Насладете се на съраунд звук 5.1 независимо от стаята и както и да сте седнали. С помощта на Ambisound тази интегрирана в едно устройство система може да се помести под всеки плосък телевизор и осигурява възбуждащо изживяване с прекрасен звук и отлично качество на картината.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Система за домашно кино 5.1 от една нота

с Ambisound

 • Ambisound за 5.1 обемен звук от по-малко високоговорители

  Ambisound за 5.1 обемен звук от по-малко високоговорители

  Технологията Ambisound произвежда наистина обхващащ, многоканален обемен звук от по-малко високоговорители. Тя предоставя впечатляващ 5.1 звук, без ограничения за положение, размер или форма на стаята и без бъркотията на много високоговорители и кабели. Чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, матричната обработка и точно насочените мембрани Ambisound предоставя повече звук от по-малко високоговорители.

 • SoundBar с интегрирани високоговорители, усилватели и DVD плейър

  SoundBar с интегрирани високоговорители, усилватели и DVD плейър

  SoundBar е завършено решение за система за домашно кино от типа "всичко в едно", което възпроизвежда превъзходен съраунд звук 5.1 за потопяващо киноразвлечение. Като интегрира високоговорители, усилватели и DVD плейър, SoundBar е всичко, от което имате нужда под телевизора си. Това ви позволява да запазите дневната си по начина, по който искате да изглежда, но едновременно с това да получите многоканален звук за киномоменти, които да споделите с приятели и със семейството си.

 • Подхожда на всеки FTV, но оптималният е поне 37-инчов

  Подхожда на всеки FTV, но оптималният е поне 37-инчов

  SoundBar придава атмосфера на изтънченост и изящност на всяка дневна стая. Макар да е проектиран за използване с плосък телевизор с поне 94 см (37") екран, той може да се постави под всеки друг плосък телевизор, като чудесно допълнение към вашия интериор и начин на живот.

 • Отлично качество на звука с меки куполни високоговорители и DoubleBASS

  Отлично качество на звука с меки куполни високоговорители и DoubleBASS

  Качеството на звука, което е просто неземно, се възпроизвежда от DoubleBASS и меки куполни високоговорители. DoubleBASS улавя ниските честоти и ги възпроизвежда в обхвата на чуваемост на събуфъра, така че ще чуете дори най-ниските баси. Меките куполни високоговорители възпроизвеждат ясно високите и средни честоти, което повишава яснотата на звука и разширява стереозвука, така че ще чуете всичко с цялата му чистота.

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно резки изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Универсалната серийна шина или USB е стандарт за протокол за свързване на компютри, периферия и потребителска електроника. Устройствата с високоскоростен USB имат скорост на пренос на данни до 480 Mbps - срещу скромните 12 Mbps на тези с първоначалния USB интерфейс. С връзката с високоскоростен USB 2.0 всичко, което трябва да направите, е да включите USB устройството, да изберете филма, музиката или снимките и да ги гледате и слушате.

 • С MP3 Link се възпроизвежда музика от портативни мултимедийни плейъри

  С MP3 Link се възпроизвежда музика от портативни мултимедийни плейъри

  MP3 Link позволява възпроизвеждане на MP3 файлове направо от портативния ви мултимедиен плейър на системата за домашно кино. Просто свържете своя портативен MP3 плейър към вграденото гнездо MP3 Link и се радвайте на своята MP3 музика с превъзходното качество на звука на системата за домашно кино на Philips. MP3 Link пренася портативната ви музика в удобството на хола.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства с едно дистанционно. Използва се стандартният протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да работите едновременно с всички уреди с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Възможност за поставяне на стена, върху хоризонтална повърхност или на стойка

  Възможност за поставяне на стена, върху хоризонтална повърхност или на стойка

  Насладете се на универсалността на тази система за домашно кино, която позволява да я поставите, където пожелаете. Независимо дали ще стои на стойка, върху шкафче или монтиран на стена, продуктът изглежда невероятно и работи безкомпромисно. Вие най-сетне ще можете да решите как да изглежда домът ви, без да се отказвате от невероятното изживяване на системата за домашно кино.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува