Система за домашно кино 5.1

  Система за домашно кино 5.1

  Мощен съраунд звук

  Усилете домашното развлечение със системата за домашно кино Philips HTS3593. С открити мембрани на високоговорителите, предлагащи мощен 600 W съраунд звук, и завладяващо възпроизвеждане на 3D Blu-ray дисковете. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мощен съраунд звук

С Blu-ray 3D

 • Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност на вашата система за домашно кино. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук за невероятно реалистично звуково изживяване.

 • Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio Essential осигуряват най-качествения звук от вашите Blu-ray дискове. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio Essential допълват цялостното ви развлечение с висока детайлност.

 • Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

  Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

  DivX Plus HD на вашия Blu-ray и/или DVD плейър предлага последните новости в технологията DivX, за да ви даде възможност да гледате видеоклипове и филми с висока детайлност от интернет директно на Philips HDTV или на компютър. DivX Plus HD поддържа възпроизвеждане на DivX Plus съдържание (H.264 видео с висока детайлност и висококачествено AAC аудио в MKV файлов контейнер), като в същото време поддържа и предишни версии на DivX видео до 1080p. DivX Plus HD за цифрово видео с истинска висока детайлност.

 • Smart TV, за да се забавлявате с онлайн услугите и да пускате мултимедия на телевизора

  Smart TV, за да се забавлявате с онлайн услугите и да пускате мултимедия на телевизора

  Системата за домашно кино Philips с Blu-ray плейър и Smart TV ви предлага набор от усъвършенствани функции, включително Net TV, SimplyShare и MyRemote. Net TV предоставя широк спектър от онлайн информация и забавления на вашия телевизор с услуги като видео по заявка. SimplyShare ви дава достъп до снимки, музика и филми, съхранявани на компютъра, докато си седите удобно на дивана. Можете също да използвате вашия смартфон или таблет за управление на системата за домашно кино чрез приложението MyRemote на Philips.

 • Допълнителна поставка за удобно възпроизвеждане от вашия iPod или iPhone

  Допълнителна поставка за удобно възпроизвеждане от вашия iPod или iPhone

  Прикачете тази поставка към системата ви за домашно кино и можете да се наслаждавате на музиката, видеоклиповете и картините от вашите iPod устройства и iPhone. Поставката се продава като незадължителен аксесоар.

 • Звуков вход, за да слушате музика от iPod/iPhone/MP3 плейър

  Звуков вход, за да слушате музика от iPod/iPhone/MP3 плейър

  С аудио входа е лесно да слушате музика директно от вашия iPod, iPhone, iPad, MP3 плейър или лаптоп чрез лесно свързване към системата за домашно кино. Просто свържете вашето аудио устройство към аудио входа и се наслаждавайте на вашата музика с превъзходното качество на звука на системата за домашно кино Philips.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри и телевизори, с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • 600 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика

  600 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика
 • Открити мембрани на високоговорителите за мощен звук

  Открити мембрани на високоговорителите за мощен звук
 • Превърнете вашия смартфон в дистанционно за AV продукти Philips

  Създадено ексклузивно от Philips, приложението Philips MyRemote ви позволява да използвате вашия iPhone, iPod Touch или смартфон с Android като дистанционно за управление на вашите мрежови аудио/видео продукти Philips. Приложението автоматично разпознава свързаните към домашната Wi-Fi мрежа Blu-ray плейър, система за домашно кино или аудио система Streamium на Philips, за да можете да ги управлявате мигновено, навсякъде у дома. С това приложение можете да превключвате между различните аудио/видео продукти Philips и да управлявате всеки един поотделно.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува