Система за домашно кино DVD/SACD

  Гледайте, слушайте, опитайте всичко

  Тази стилна и компактна напълно цифрова система за домашно забавление възпроизвежда практически всеки диск с висококачествен Dolby, DTS или SACD съраунд звук. И така, отпуснете се и се потопете във филмите и музиката във вашата лична среда.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Гледайте, слушайте, опитайте всичко

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

 • Съединители Easy-fit™ с цветно кодиране за лесно свързване

  Съединители Easy-fit™ с цветно кодиране за лесно свързване

  Цветово кодираните съединители за високоговорителите осигуряват просто и предразполагащо потребителя решение за свързване на високоговорителите и събуфера към централното устройство на системата чрез просто включване на съединителите в кодирания със съответния им цвят интерфейс на гърба на централното устройство.

 • PAL и NTSC с прогресивно сканиране осигурява кристално ясен образ

  Прогресивното сканиране удвоява вертикалната разделителна способност на изображението, в резултат на което се получава видимо по-рязка картина. Вместо да подава на екрана кадри първо с нечетните редове, а след това кадри с четните редове, и двата кадъра се изписват едновременно. Създава се изображение с висока разделителна способност без трептене, което ви дава най-голямо удоволствие при гледане.

 • Куполните високоговорители подобряват SACD звука при високите честоти

  Куполните високоговорители за високи честоти подобряват звученето на SACD при най-високите честоти, като отразяват всеки нюанс и интонация на звука с помощта на изключително лека и твърда мембрана, създадена от LEXAR, която е причина пищялката да възпроизвежда звуковите честоти в най-високия диапазон. Специалната конична форма на рефлектора осигурява насочването на високите честоти под по-голям ъгъл. Това води до поразително чисти и ясни високи честоти и по-балансирано цялостно звуково усещане.

 • Филми: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост и удоволствие от гледането.

 • Музика: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-R/RW и Windows Media™ Audio

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие от прослушването им.

 • Възпроизвеждане на Picture CD (JPEG) с музика (MP3)

  Picture CD е диск CD-R или CD-RW, на който можете да съхранявате своите MP3 файлове и цифрови снимки. Когато поставите Picture CD в DVD плейър, изскача екранно меню, което показва вашите JPEG и/или MP3 файлове на диска. Само изберете музиката и файловете, на които желаете да се наслаждавате, и натиснете Play или OK. Можете да гледате снимките си на телевизор, като музиката свири автоматично.

 • Лесна настройка за инициализиране на вашето пълно домашно забавление

  За да ви насочва по време на първоначалната настройка на вашата система, Philips предлага Кратко ръководство за потребителя, в което е приложен подход с ясни цветни графики, който ви води през основните стъпки на свързване и получаване на картина и звук. Тези основни стъпки са ясно описани на една страница в кутията на опаковката, с графики и цветове, което прави настройката бърза и лесна.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува