Fidelio
  • KA

  Philips Fidelio SoundBar

  Безжични високоговорители за съраунд кино

  Кинематографски съраунд звук, безжично

  HTL9100 е първият Soundbar на Philips с истински съраунд звук от безжични подвижни тонколони. Наслаждавайте се на свободата да ги разполагате временно където и когато пожелаете. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio Безжични високоговорители за съраунд кино

4, 1-канален безжичен съраунд звук, Bluetooth®, 2 HDMI вход и HDMI извод ARC, Алуминий HTL9100/12 Търсене на подобни продукти

Кинематографски съраунд звук, безжично

с подвижни тонколони

 • Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуалният съраунд звук от Philips ви дава богат и поглъщащ обемен звук от по-малко от 5-канална възпроизвеждаща система. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • Свържете към HDMI x 2 за отлично качество на картината и звука

  Свържете към HDMI x 2 за отлично качество на картината и звука

  Наслаждавайте се на 3D картина, по-истинска от самия живот, и на кристално чист 5.1 или 7.1-канален звук, просто като включите HDMI x 2 аудио изхода на нашия плейър към входа на вашия не-3D аудио/видео приемник.

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тази технология позволява лесно безжично свързване с други Bluetooth устройства, за да можете да възпроизвеждате любимата си музика от всеки смартфон, таблет или лаптоп, а също и от iPod или iPhone, през поддържащ Bluetooth високоговорител.

 • Обемен звук Dolby Digital и Pro Logic II

  Обемен звук Dolby Digital и Pro Logic II

  Вграденият декодер за Dolby Digital премахва нуждата от външен декодер, като обработва всичките шест канала звукова информация, за да осигури пространствено звуково усещане и поразително естествено чувство за реализъм и динамика на обкръжението. Dolby Pro Logic II осигурява петканален звук от произволен източник на стереосигнал.

 • Съраунд по заявка – подвижни безжични високоговорители за съраунд звук

  Съраунд по заявка – подвижни безжични високоговорители за съраунд звук

  Потопете сетивата си в превъзходен съраунд звук, когато пожелаете. Просто отделете безжичните високоговорители за съраунд звук от основния модул на Soundbar и ги поставете в задната част на стаята, за да се насладите на пълното изживяване на пълен 5.1 съраунд звук за вашите игри и филми. Когато приключите, закрепете отново високоговорителите към своя стилен Soundbar за музика и телевизионни предавания. С помощта на патентованата технология за безжичен звук и с помощта на високоговорителите за съраунд звук, работещи на уникална честота, не е необходим мрежови интерфейс. Резултатът е изцяло безжична система за съраунд звук с безупречно качество както за музика, така и за филми

 • Сензорът за ориентация гарантира най-добър звук при всякакво разположение

  Сензорът за ориентация гарантира най-добър звук при всякакво разположение

  Качеството на вашето звуково изживяване зависи от разположението на саундбара в стаята. За щастие тази система е снабдена с интелигентен сензор за автоматична ориентация, който моментално оптимизира качеството на звука, веднага щом определи дали сте поставили саундбара хоризонтално, или вертикално. Дали ще поставите саундбара на лавицата, или ще го монтирате на стената, можете да сте сигурни, че винаги ще имате превъзходно качество на звука.

 • Сензорът за ориентация гарантира най-добър звук при всякакво разположение

  Сензорът за ориентация гарантира най-добър звук при всякакво разположение

  Качеството на вашето звуково изживяване зависи от разположението на SoundBar в стаята. За щастие тази система е снабдена с интелигентен сензор за автоматична ориентация, който моментално оптимизира качеството на звука, веднага щом определи дали сте поставили SoundBar хоризонтално или вертикално. Дали ще поставите SoundBar на лавицата или ще я монтирате на стената, можете да сте сигурни, че винаги ще имате превъзходно качество на звука.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува