Тонколона SoundBar

  Завладяващ съраунд звук за всеки телевизор

  Проектирана да осигурява завладяващ съраунд звук, тази компактна тонколона Philips HTL7140B използва най-актуалната патентована технология Ambisound, 5,1 канала с 320 W обща изходна мощност и прецизно наклонени възбудители, за да създаде звук, много по-голям от самата нея. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Тонколона SoundBar

5, 1-канален безжичен събуфър, Bluetooth® aptX, AAC и NFC, HDMI 4K-2K, Технология Ambisound HTL7140B/12 Търсене на подобни продукти

Завладяващ съраунд звук за всеки телевизор

с безжичен събуфър

 • Технология Ambisound за изживяване със съраунд звук

  Технология Ambisound за изживяване със съраунд звук

  Технологията Ambisound създава наистина обгръщащ многоканален съраунд звук от лъскава компактна тонколона. Тя предоставя впечатляващ 5,1 звук, без ограничения за разположението, размера или формата на помещението и без бъркотията на множество високоговорители и кабели. Чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, груповата обработка и точно насочените мембрани Ambisound осигурява наистина завладяващ и по-широк звуков ефект.

 • 5,1 многоканална за истински завладяващ съраунд звук

  5,1 многоканална за истински завладяващ съраунд звук

  HTL7140B е 5,1 многоканална, за да осигури наистина завладяващ звуков ефект. В допълнение, повечето съвременни компактни тонколони са 2,1-канални, докато HTL7140B разполага с 5,1 канала с 6 вградени усилвателя за осигуряване на чудесно качество на звука. Тази 5,1 система използва същите канали на високоговорителите и конфигурация с преден ляв и десен, централен канал, два съраунд канала и събуфър. Подържа Dolby digital pro-logic 2.

 • Отделен централен канал за истинска яснота на гласа

  Отделен централен канал за истинска яснота на гласа

  Повечето компактни тонколони на пазара имат 2,1 канала. Централният канал се смесва до 2,1 канала и гласът не е ясен. HTL7140B с 2 отделни възбудителя има собствен усилвател и пренася различен обработен звуков сигнал. Като обработва внимателно звука, тя създава по-широка звукова сцена в сравнение с възбудителите, пренасящи еднакъв звук. Звуковата сцена е по-мащабна от дължината на компактната тонколона. Докато потребителите гледат чуждестранна телевизионна програма или филм, те могат да го следят с лекота. Точно като гледане на новини по телевизията.

 • HDMI 4K2K преминаване, за да се наслаждавате на UHD съдържание

  HDMI 4K2K преминаване, за да се наслаждавате на UHD съдържание

  HDMI 4K2K включва стандарта HDMI 1.4. Това добавя поддръжка за видео съдържание с изключително висока разделителна способност (UHD). Понастоящем това се отнася за 4K, която в най-мащабния си вариант е с ширина от 4096 пиксела и височина от 2160 пиксела, или четири пъти по-голям размер от стандартния 1080p HD дисплей. Терминът покрива малко по-ниската 4K разделителна способност от 3840 пиксела ширина по 2160 пиксела височина. И двата формата се поддържат чрез HDMI 1.4. 4K дисплеите поставят системите за домашно кино от висок клас в същата категория като тези, използвани в много от комерсиалните киносалони. За да може високоговорителите да са актуални и в бъдеще, този стандарт е интегриран за растежа на 4K TV.

 • Прекрасен съраунд звук с Dolby Digital и DTS

  Прекрасен съраунд звук с Dolby Digital и DTS

  Преминете към цифровите технологии и извлечете максимума от вашата музика и филми. Дори стерео музиката звучи прекрасно, тъй като Dolby Digital и DTS Digital Surround подобряват цифровата музика и видеото, за да ви дадат наистина обгръщащ обемен звук от системата за домашно кино.

 • Прецизно наклонено позициониране на възбудителите за по-широк звуков ефект

  Прецизно наклонено позициониране на възбудителите за по-широк звуков ефект

  Високочестотните говорители са наклонени под 45 градуса и насочват високите честоти настрани, разширявайки звуковата сцена и за високите тонове. В комбинация с разположените отпред възбудители, наклонените високочестотни говорители, патентованата обработка и акустика се наричат Ambisound и осигуряват широк звуков ефект.

 • Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

 • Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвоявайте Bluetooth устройства с едно докосване - чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тонколоната ще се включи, ще се извърши Bluetooth сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува