Тонколона SoundBar

  Мощен звук за всеки телевизор

  С дебелина само 2,98 см, компактната тонколона Philips HTL6140 е свръхтънка, като може да се окачи навсякъде. Гордееща се с 320 W мощност и 220 W 8” събуфър, a звучи много по-голяма, отколкото изглежда, и предава музика поточно чрез Bluetooth® с aptX® и AAC. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Тонколона SoundBar

2, 1-канален безжичен събуфър, Bluetooth® aptX, AAC и NFC, 1 HDMI вход и HDMI извод ARC, Само 29, 8 мм за елегантен вид HTL6140B/12 Търсене на подобни продукти

Мощен звук за всеки телевизор

с безжичен събуфър

 • Мощен 320 W изходен звук

  Мощен 320 W изходен звук

  6 неодимови басови високоговорители и 2 първокласни меки високоговорители за високи честоти, които създават кристално ясни високи тонове, подсигурявайки първокласно качество на звука. Общият им изход е 320 W, който е съчетан с мощен 8" 220 W събуфър. HTL6140 е не просто изключително тънка, тя звучи изключително добре.

 • Първокласни меки високоговорители за високи честоти, за кристално чист звук

  Първокласни меки високоговорители за високи честоти, за кристално чист звук

  С Crystal Clear Sound на Philips вече ще можете да усетите и се насладите на всеки звуков детайл - по начина, по който е замислен от изпълнителя и режисьора! Crystal Clear Sound възпроизвежда звуковия източник - екшън филм, мюзикъл или изпълнение на живо - достоверно, прецизно и без никакво изкривяване. Системите за домашно кино на Philips с Crystal Clear поддържат аудио обработката на минимум, като запазват чистотата на оригиналното аудио съдържание. Резултатът е чудесна звукова точност за вашите уши.

 • Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

 • Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвоявайте Bluetooth устройства с едно докосване - чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тонколоната ще се включи, ще се извърши Bluetooth сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

 • Прекрасен съраунд звук с Dolby Digital и DTS

  Прекрасен съраунд звук с Dolby Digital и DTS

  Преминете към цифровите технологии и извлечете максимума от вашата музика и филми. Дори стерео музиката звучи прекрасно, тъй като Dolby Digital и DTS Digital Surround подобряват цифровата музика и видеото, за да ви дадат наистина обгръщащ обемен звук от системата за домашно кино.

 • Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуалният съраунд звук от Philips ви дава богат и поглъщащ обемен звук от по-малко от 5-канална възпроизвеждаща система. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • Свържете към единия HDMI вход за отлично качество на картината и звука

  Наслаждавайте се на 3D картина, по-истинска от самия живот, и на кристално чист 5,1 или 7,1-канален звук, просто като включите HDMI изхода на нашия плейър към входа на вашия не-3D аудио/видео приемник.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува