Тонколона SoundBar

  Несравнима чистота на гласа с 3,1 канала

  Надстройте вашия телевизор с подобрена чистота на гласа и виртуален съраунд звук за по-добро кино изживяване. Започнете да се наслаждавате на висококачествен звук и безпроблемно възпроизвеждане с любимите ви музикални приложения с тази компактна тонколона с функция за Google cast. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Тонколона SoundBar

3, 1-канален безжичен събуфър, Google Cast и Spotify Connect, Bluetooth и NFC, 1 HDMI вход и HDMI извод ARC HTL5160B/12 Търсене на подобни продукти

Несравнима чистота на гласа с 3,1 канала

с Google Cast и Spotify Connect

 • Отделен високоговорител за централен канал за превъзходна яснота на гласа

  Отделен високоговорител за централен канал за превъзходна яснота на гласа

  Високоговорител за централен канал, отделен специално за честотите на гласа, закотвя говора за средата на екрана. Това предлага подобрено гласово позициониране и яснота, увеличавайки потапянето във филмите.

 • Обемен звук Dolby Digital и Pro Logic II

  Обемен звук Dolby Digital и Pro Logic II

  Вграденият декодер за Dolby Digital премахва нуждата от външен декодер, като обработва всичките шест канала звукова информация, за да осигури пространствено звуково усещане и поразително естествено чувство за реализъм и динамика на обкръжението. Dolby Pro Logic II осигурява петканален звук от произволен източник на стереосигнал.

 • Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуалният съраунд звук от Philips ви дава богат и поглъщащ обемен звук от по-малко от 5-канална възпроизвеждаща система. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвоявайте Bluetooth® устройства с едно докосване – чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тя ще се включи, ще се извърши Bluetooth® сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри, тонколона SoundBar, система за домашно кино и телевизори и др. с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • Сензорен панел за интуитивно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Сензорен панел за интуитивно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Интуитивните органи за управление на сензорния панел ви позволяват да регулирате силата на звука и други опции при възпроизвеждане, просто с натискане на сензорните бутони на предния панел.

 • 2-посочен високоговорител за най-добра чистота и динамичен обхват

  2-посочен високоговорител за най-добра чистота и динамичен обхват

  2-посочен високоговорител за най-добра чистота и експлозивен динамичен обхват

 • Лесно изпращайте музика от телефон до високоговорител с Google Cast

  Лесно изпращайте музика от телефон до високоговорител с Google Cast

  Насладете се на високо качество и безпроблемно възпроизвеждане с любимите си музикални приложения. Тoзи звуков панел има вграден Google Cast, така че можете да предавате любимите си музикални приложения от вашето лично устройство на високоговорителите. Можете да възпроизвеждате от iPhone®, iPad®, телефон или таблет с Android, лаптоп Mac® или Windows® или от Chromebook.

 • Приложението, което придружава Philips, за лесна настройка на мрежа

  Приложението, което придружава Philips, за лесна настройка на мрежа

  Използвайте приложението Philips HCWeSet Manager, за да настроите и свържете вашите нови високоговорители към безжичната ви домашна мрежа и започнете да се наслаждавате на висококачествен звук и безпроблемно възпроизвеждане от любимите ви приложения*. *Задължително е да инсталирате приложението за настройка на мрежата, както и споразумението за услуги и поверителност, преди да можете да предавате музика безжично от вашите музикални приложения. *За да предавате музика от Spotify, ще се нуждаете от Spotify Premium, за да използвате Connect

 • Spotify Connect за безпроблемно изживяване на истинско приложение

  Spotify Connect за безпроблемно изживяване на истинско приложение

  С помощта на Spotify Connect можете лесно да преглеждате, проучвате и възпроизвеждате музика от всяка стая в къщата с вашето смарт устройство като дистанционно. С директна връзка със Spotify можете да пускате музика директно от облака, така че вашето смарт устройство може да се използва за разговори, видеоклипове или дори да е извън обхват, без да прекъсвате вашата музика. Тази функционалност също така щади батерията, тъй като енергията, използвана за музика, е минимална. Всички страхотни функции на Spotify са тук, от готовите списъци до високата честота на семплиране. Всичко, което ви трябва, за да откриете нова музика и да я чуете по най-добрия начин.

 • Профил с ниска височина за идеално поставяне пред телевизора

  Профил с ниска височина за идеално поставяне пред телевизора
 • Свържете към единия HDMI вход за отлично качество на картината и звука

  Наслаждавайте се на 3D картина, по-истинска от самия живот, и на кристално чист 5,1 или 7,1-канален звук, просто като включите HDMI изхода на нашия плейър към входа на вашия не-3D аудио/видео приемник.

Вижте всички спецификации
 • Наличието на музикални услуги зависи от държавата. Посетете уеб сайта на съответната музикална услуга за подробности.
 • Необходим е акаунт в Spotify premium за този високоговорител.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува