Fidelio

  Philips Fidelio SoundHub

  2.1 3D Blu-ray домашно кино

  Спираща дъха чистота на всеки звуков детайл

  Открийте кристално чистия звук с новата система за домашно кино Philips SoundHub HTB9245D. Титановите високоговорители за високи честоти осигуряват удивителна чистота на всеки звуков детайл. Вече можете да се наслаждавате на любимите си филми и музика така, както е замислено да ги слушате. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio SoundHub 2.1 3D Blu-ray домашно кино

Титанови високоговорители за високи, CinemaPerfect HD, Вградени Wi-Fi и Bluetooth®, 500 W HTB9245D/12 Търсене на подобни продукти

Спираща дъха чистота на всеки звуков детайл

Завладяващ звук

 • CinemaPerfect HD за видео с изключително висока резолюция

  CinemaPerfect HD за видео с изключително висока резолюция

  Новият блок за обработка на картината CinemaPerfect HD на Philips предлага четворна Full HD разделителна способност за качество на видеото, по-добро от всякога. Тази интелигентна технология увеличава рязкостта на образа и намалява шума, който се получава при компресиране на видеото във формат MPEG. Заедно с подобрената обработка за премащабиране, тя дава резки и дълбоки образи на екрана.

 • Вграден HDMI концентратор удобно свързва устройствата към телевизора

  Вграден HDMI концентратор удобно свързва устройствата към телевизора

  HDMI концентраторът ви дава лекота на свързване за всички ваши устройства към телевизора без прекалено много жици. Той ви дава удобството да се радвате на най-доброто възможно качество на звука, докато гледате различно съдържание на екрана на своя плосък телевизор. Можете да свързвате всичките си HDMI устройства направо към HDMI концентратора на системата за домашно кино и да използвате само един кабел за свързване на вашия плосък телевизор. При такава уредба можете лесно да гледате филми или телевизионни предавания с HD картина и звук, без да трябва да се оправяте с обърканите кабели!

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тази технология позволява лесно безжично свързване с други Bluetooth устройства, за да можете да възпроизвеждате любимата си музика от всеки смартфон, таблет или лаптоп, а също и от iPod или iPhone, през поддържащ Bluetooth високоговорител.

 • Кристално чист звук за превъзходна яснота и звукови детайли

  Кристално чист звук за превъзходна яснота и звукови детайли

  С Crystal Clear Sound на Philips вече ще можете да усетите и се насладите на всеки звуков детайл - по начина, по който е замислен от изпълнителя и режисьора! Crystal Clear Sound възпроизвежда звуковия източник - екшън филм, мюзикъл или изпълнение на живо - достоверно, прецизно и без никакво изкривяване. Системите за домашно кино на Philips с Crystal Clear поддържат аудио обработката на минимум, като запазват чистотата на оригиналното аудио съдържание. Резултатът е чудесна звукова точност за вашите уши.

 • Титанови високоговорители за високи честоти, за звук без изкривяване, с превъзходна яснота

  Титанови високоговорители за високи честоти, за звук без изкривяване, с превъзходна яснота

  Високоговорителите за високи честоти в титанов корпус, съвместна разработка, са много здрави и леки, за да гарантират неизкривен звук. Тяхната невероятна устойчивост на изкривявания и резонанс за целия спектър на чуваеми честоти гарантира превъзходна чистота на всички детайли на звука.

 • Първокласни усилватели клас D, запазващи всеки звуков детайл

  Първокласни усилватели клас D, запазващи всеки звуков детайл

  Фирмените първокласни усилватели клас D на Philips са проектирани да запазват оригиналното звучене на източника за по-голяма точност на аудио сигнала, така че акустичните детайли в музиката и филмите да достигат до вас точно така, както е искал изпълнителят или режисьорът.

 • Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуалният съраунд звук от Philips ви дава богат и поглъщащ обемен звук от по-малко от 5-канална възпроизвеждаща система. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • Уникални тонколони с външен високоговорител за високи честоти за звук без смущения

  Уникални тонколони с външен високоговорител за високи честоти за звук без смущения

  Уникалните тонколони са конструирани с външен високоговорител за високи честоти, за да осигурят максимално разпространение и свобода на звука.

 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Благодарение на вградения WiFi трябва само да свържете вашата система за домашно кино с домашната мрежа, за да получите достъп до богата селекция от популярни онлайн услуги. Забавлявайте се с някои от най-добрите уеб сайтове, предлагащи филми, снимки, любопитна информация и друго онлайн съдържание, пригодено да се помества идеално на екрана на вашия телевизор.

 • Стилен дизайн с висококачествен матиран алуминий и стъкло

  Стилен дизайн с висококачествен матиран алуминий и стъкло
 • Възпроизвеждане на музика от iPod/iPhone и презареждане

  Възпроизвеждане на музика от iPod/iPhone и презареждане.

Вижте всички спецификации
 • DivX, DivX Certified и съответните емблеми са търговски марки на DivXNetworks, Inc. и се използват по лиценз.
 • Dolby и символът "двойно D" са регистрирани търговски марки на Dolby Laboratories Inc.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува