2.1 3D Blu-ray домашно кино

  Мощен кинематографичен съраунд звук с дълбоки баси

  Обогатете музиката и филмите с тази система за домашно кино от Philips. С 15-милиметровия мек куполен рупорен високоговорител звукът никога не е бил с по-малко изкривявания. С мощна, 3 пъти по-мощна от обикновено, "оребрена" басрефлексна система за изключително естествени ниски тонове. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

2.1 3D Blu-ray домашно кино

Кристално чист звук, Вградени Wi-Fi и Bluetooth®, 2 HDMI вход и HDMI извод ARC, 500 W HTB5250DG/12 Търсене на подобни продукти

Мощен кинематографичен съраунд звук с дълбоки баси

Завладяващ звук

 • Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност на вашата система за домашно кино. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук за невероятно реалистично звуково изживяване.

 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Благодарение на вградения WiFi трябва само да свържете вашата система за домашно кино с домашната мрежа, за да получите достъп до богата селекция от популярни онлайн услуги. Забавлявайте се с някои от най-добрите уеб сайтове, предлагащи филми, снимки, любопитна информация и друго онлайн съдържание, пригодено да се помества идеално на екрана на вашия телевизор.

 • Свържете към HDMI x 2 за отлично качество на картината и звука

  Свържете към HDMI x 2 за отлично качество на картината и звука

  Наслаждавайте се на 3D картина, по-истинска от самия живот, и на кристално чист 5.1 или 7.1-канален звук, просто като включите HDMI x 2 аудио изхода на нашия плейър към входа на вашия не-3D аудио/видео приемник.

 • Интернет радио, за да се наслаждавате на цяла една вселена от онлайн радиостанции

  Интернет радио, за да се наслаждавате на цяла една вселена от онлайн радиостанции

  Интернет радиото е услуга за аудио излъчване, която се предава по интернет. Някои интернет станции са свързани с обичайната "наземна" радиостанция или мрежа, а други са независими радиостанции, които предават само по интернет. С интернет радиото имате достъп до радиостанции от всички точки на света и можете да слушате най-разнообразни жанрове, новини, спорт и забавни предавания или да се свързвате към любими или специализирани станции.

 • Сензорен панел за интуитивно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Сензорен панел за интуитивно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Интуитивните органи за управление на сензорния панел ви позволяват да регулирате силата на звука и други опции при възпроизвеждане, просто с натискане на сензорните бутони на предния панел.

 • 500 W RMS мощност за чудесен звук за филми и музика

  500 W RMS мощност за чудесен звук за филми и музика
 • Кристално чист звук за превъзходна яснота и реализъм

  Кристално чист звук за превъзходна яснота и реализъм
 • Bluetooth безжично поточно предаване на музика от вашите музикални устройства

  Bluetooth безжично поточно предаване на музика от вашите музикални устройства
 • Слушайте и зареждайте вашия iPod/iPhone през USB порта

  Наслаждавайте се на любимата си музика, докато зареждате своя iPod/iPhone! Просто свържете своя iPod/iPhone с неговия USB кабел към USB порта на системата за домашно кино. Тя зарежда вашия iPod/iPhone, като същевременно свири, за да можете да се наслаждавате на своята музика, без да се тревожите за изтощаването на батерията на вашето устройство Apple.

 • Dolby TrueHD Digital Plus за съраунд звук с висока вярност

  Dolby TrueHD Digital Plus осигурява най-прецизния звук от вашата система за домашно кино. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. Dolby TrueHD допълва цялостното ви развлечение с висока разделителна способност.

Вижте всички спецификации
 • DivX, DivX Certified и съответните емблеми са търговски марки на DivXNetworks, Inc. и се използват по лиценз.
 • Dolby и символът "двойно D" са регистрирани търговски марки на Dolby Laboratories Inc.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува