Система за домашно кино SoundBar

  Система за домашно кино SoundBar

  Допълнете вашето HD TV изживяване

  Оживете филмите и игрите с великолепен съраунд звук. С 300 W мощност на звука, вградени HDMI концентратор и събуфър вече можете да им се наслаждавате с висококачествени звук и картина, без затруднения! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Допълнете вашето HD TV изживяване

с мощен събуфър

 • Виртуална тонколона Dolby за реалистичен обемен звук

  Виртуална тонколона Dolby за реалистичен обемен звук

  Тонколоната Dolby Virtual е усъвършенствана технология за виртуално пресъздаване на аудио, която пресъздава плътни и всеобхващащи обемни звуци от система с две тонколони. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Възпроизвеждането на DVD е подобрено чрез разширяване на 2-каналната среда. В съчетание с Dolby Pro Logic II обработка всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри и телевизори, с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • С MP3 Link се възпроизвежда музика от портативни мултимедийни плейъри

  С MP3 Link се възпроизвежда музика от портативни мултимедийни плейъри

  MP3 Link позволява възпроизвеждане на MP3 файлове направо от портативния ви мултимедиен плейър на системата за домашно кино. Просто свържете своя портативен MP3 плейър към вграденото гнездо MP3 Link и се радвайте на своята MP3 музика с превъзходното качество на звука на системата за домашно кино на Philips. MP3 Link пренася портативната ви музика в удобството на хола.

 • SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 81 см (32")

  SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 81 см (32")

  Тонколоната за домашно кино SoundBar създава атмосфера на изтънченост и изящност във всяка стая. Макар да е проектирана за използване с плосък телевизор с поне 81 см (32") екран, тя може да се постави под всеки друг плосък телевизор, като чудесно допълнение към вашия интериор и начин на живот.

 • USB Link възпроизвежда снимки и музика от USB флаш дискове

  USB Link възпроизвежда снимки и музика от USB флаш дискове

  Универсалната серийна шина, или USB, е стандарт за протокол, който е удобен за свързване на компютри, периферни устройства и потребителски електронни уреди. С USB Link всичко, което трябва да направите, е да включите своето USB устройство, да изберете снимка или музика и да ги гледате и слушате.

 • Вграден HDMI концентратор удобно свързва устройствата към телевизора

  Вграден HDMI концентратор удобно свързва устройствата към телевизора

  HDMI концентраторът ви дава лекота на свързване за всички ваши устройства към телевизора без прекалено много жици. Той ви дава удобството да се радвате на най-доброто възможно качество на звука, докато гледате различно съдържание на екрана на своя плосък телевизор. Можете да свързвате всичките си HDMI устройства направо към HDMI концентратора на системата за домашно кино и да използвате само един кабел за свързване на вашия плосък телевизор. При такава уредба можете лесно да гледате филми или телевизионни предавания с HD картина и звук, без да трябва да се оправяте с обърканите кабели!

 • Обща изходна мощност 300 W RMS

  Обща изходна мощност 300 W RMS
 • Гъвкаво поставяне на стена или върху хоризонтална повърхност

  Гъвкаво поставяне на стена или върху хоризонтална повърхност
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува