Daily Collection

  Кухненски робот

  Спестете си място и усилия

  Спестете място, усилия и време с кухненския робот Philips HR7625/70 с вертикална конструкция. Изключително мощен и превъзходно многофункционален, за да приготвяте всичко за секунди! С включен пасатор. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Daily Collection Кухненски робот

500 W, Компактна конструкция "2 в 1", купа 2 л HR7625/70 Търсене на подобни продукти

Спестете си място и усилия

Ултракомпактен кухненски робот с пасатор

 • Всички приставки се побират в купата с цел компактно съхранение

  Всички приставки се побират в купата с цел компактно съхранение

  Microstore ви позволява да държите всичките приставки вътре в купата за по-компактно и лесно съхранение.

 • 2 скорости и импулсно задвижване

  2 скорости и импулсно задвижване

  Кухненският робот Philips е с две скорости - за твърди или меки продукти. Допълнително има импулсен режим, например за намачкване на чесън или натрошаване на лед.

 • Двигател от 500 вата за обработка на големи количества и продължително месене

  Двигател от 500 вата за обработка на големи количества и продължително месене

  С двигателя от 500 W плюс 2 настройки за скорост и бутон за импулсен режим можете да изберете правилната скорост за оптимален резултат

 • С лекота изпълнява 25+ функции

  С лекота изпълнява 25+ функции

  Кухненският робот Food Processor се доставя със 7 приставки за изпълнение на 25+ функции. Приставките, годни за съдомиялна машина, са приставка за месене за миксиране на тесто и за продължително месене. Нож за кълцане от неръждаема стомана за приготвяне на месо и зеленчуци. Метални дискове за средно настъргване и гранулиране. Нечуплив пасатор от 1,5 л за пасиране, натрошаване и разбъркване на различни съставки. И емулгиращ диск за приготвяне на храни от вида на разбита сметана и майонеза.

 • Вертикалната конструкция заема 35% по-малко място в кухнята

  Специалната вертикална конструкция заема 35% по-малка площ в сравнение с кухненските роботи с хоризонтално подреждане. Това спестява ценно място на масата и означава, че вече и най-малките кухни могат да имат кухненски робот.

 • Включва пасатор

  Кухненският робот Food Processor се доставя със 7 приставки за изпълнение на 28 функции. Те са: нож от неръждаема стомана за кълцане, разбиване, миксиране, раздробяване, нарязване, навиване, стриване, смилане, смесване, приставка за месене - за (продължително) месене; приставка за нарязване за средно нарязване на плодове и зеленчуци; кълцаща приставка за средно накълцване на зеленчуци, плодове и сирене; емулгиращ диск за разбиване, месене, емулгиране; гранулираща приставка за гранулиране на картофи; пасатор за пасиране, разбиване, разпенване, настъргване, (силно) размачкване, хомогенизиране, втечняване, мелене, стръскване, разбъркване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува