Мултимедиен HD плейър

  USB Hi-Speed 2011

  Мултимедиен HD плейър

  Превърнете телевизора си в смарт телевизор

  Изследвайте без усилие огромната вселена от мултимедийно съдържание - с мултимедийния плейър Philips. Наслаждавайте се на видео, музика и снимки с превъзходно качество - от интернет или от колекцията във вашия компютър - направо на телевизора, без необходимост от конвертиране на файловете. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превърнете телевизора си в смарт телевизор

 • Smart TV, за да се забавлявате с онлайн услугите и да пускате мултимедия на телевизора

  Smart TV предлага по-лесно и безжично използване на телевизора в 4 аспекта. С Net TV се наслаждавате на изобилие от онлайн приложения на вашия телевизор: вземате филми под наем, гледате "телевизия за наваксване" и се забавлявате със социалните медии. Дръжте нещата под контрол: сменяйте каналите или въвеждайте текст от вашия смартфон или таблет. Използвате SimplyShare за поточно предаване на снимки, музика и видео от вашия компютър, телефон или таблет към екрана на телевизора.

 • Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

  Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

  DivX Plus HD на вашия Blu-ray и/или DVD плейър предлага последните новости в технологията DivX, за да ви даде възможност да гледате видеоклипове и филми с висока детайлност от интернет директно на Philips HDTV или на компютър. DivX Plus HD поддържа възпроизвеждане на DivX Plus съдържание (H.264 видео с висока детайлност и висококачествено AAC аудио в MKV файлов контейнер), като в същото време поддържа и предишни версии на DivX видео до 1080p. DivX Plus HD за цифрово видео с истинска висока детайлност.

 • Съединител USB 2.0 и слот за карти с памет SD

  Съединител USB 2.0 и слот за карти с памет SD

  Възползвайте се от високата скорост и удобството да разполагате с по-голям обем за прехвърляне на снимки, видеоклипове и MP3 музикални файлове, използвайки USB 2.0. Можете също да получите повече място за съхранение на снимки, видео и MP3 музика на вашия плейър Philips, като поставите SD карта във вградения слот за SD карти.

 • Разглеждайте снимки в различни формати

  Разглеждайте снимки в различни формати

  Разглеждайте и се наслаждавайте на снимки в богатия набор от формати, включително JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP и HD JPEG – направо на вашия широкоекранен телевизор! Превърнете хола си във фотогалерия и споделяйте прекрасните спомени с приятелите и семейството си.

 • SimplyShare за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  SimplyShare за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  Споделяйте снимки, музика и филми чрез SimplyShare от вашия телефон, таблет или компютър и се забавлявайте с тях на голям екран.

 • Гледайте видео в различни формати

  Пускайте и се наслаждавайте на богатия набор от видео формати - от форматите с висока детайлност, като MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V - без неудобството от конвертиране на файлове. Просто натиснете "Play" и се наслаждавайте на видео и филми с превъзходно кинематографично качество и жив, обгръщащ звук. (*WMV 7/8 не се поддържа. **QuickTime формат не се поддържа.)

 • Възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от твърд диск

  Отпуснете се и се наслаждавайте на мултимедийно съдържание от твърдия диск, без да се притеснявате за съвместимост на файловите формати. Просто пуснете желаното съдържание, знаейки, че вашият плейър Philips поддържа най-популярните HDD формати като FAT32, FAT, и др.

 • Слушайте музика от различни мултимедийни файлове

  Слушате и се наслаждавайте на любимата си музика - без значение в какъв аудио формат - с кристално чист звук. Плейърът Philips осигурява лесен достъп до богатия набор от аудио формати от Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM и WMA Pro.

 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  С вградения WiFi имате безжичен достъп до вашето мултимедийно съдържание. Кажете сбогом на взирането в компютърния екран - отпуснете се на дивана и гледайте мултимедийните си файлове на телевизора, комфортно във вашата дневна.

 • DLNA PC Media Link за преглед на съдържанието в компютъра и домашната мрежа

  DLNA PC Media Link ви дава лесен достъп до видеоклипове, снимки и музика в компютъра или домашната мрежа. Като свържете вашия мултимедиен плейър към домашната мрежа, получавате безпроблемен достъп до съдържанието на всички сертифицирани по DLNA устройства. Преглеждайте мултимедийната си колекция на компютъра от плейъра само с натискането на един бутон.

 • Net TV за популярни онлайн услуги на вашия телевизор

  Изпитайте богата селекция от онлайн услуги с Net TV. Радвайте се на филми, картини, развлечения и друго онлайн съдържание директно на телевизора си чрез мултимедийния HD плейър Philips, когато поискате. Просто свържете плейъра директно към домашната мрежа чрез кабелна или безжична връзка, след което навигирайте и избирайте какво да гледате с дистанционното управление. Менюто на Philips ви дава достъп до популярни услуги на Net TV, пригодени за екрана на телевизора.

Вижте всички спецификации
 • Предлаганите услуги за Net TV зависят от страната и са предмет на условията на ползване.
 • Услугата BBC iPlayer се предлага само във Великобритания

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува