Мултимедиен HD плейър

  USB Hi-Speed 2011

  Мултимедиен HD плейър

  Наслаждавайте се на интернет услуги и мултимедия безжично

  Изследвайте без усилие огромната вселена от мултимедийно съдържание - с мултимедийния плейър Philips. Наслаждавайте се на видео, музика и снимки с превъзходно качество - от интернет или от колекцията във вашия компютър - направо на телевизора, без необходимост от конвертиране на файловете. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Наслаждавайте се на интернет услуги и мултимедия безжично

 • Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

  Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

  DivX Plus HD на вашия Blu-ray и/или DVD плейър предлага последните новости в технологията DivX, за да ви даде възможност да гледате видеоклипове и филми с висока детайлност от интернет директно на Philips HDTV или на компютър. DivX Plus HD поддържа възпроизвеждане на DivX Plus съдържание (H.264 видео с висока детайлност и висококачествено AAC аудио в MKV файлов контейнер), като в същото време поддържа и предишни версии на DivX видео до 1080p. DivX Plus HD за цифрово видео с истинска висока детайлност.

 • Съединител USB 2.0 и слот за карти с памет SD

  Съединител USB 2.0 и слот за карти с памет SD

  Възползвайте се от високата скорост и удобството да разполагате с по-голям обем за прехвърляне на снимки, видеоклипове и MP3 музикални файлове, използвайки USB 2.0. Можете също да получите повече място за съхранение на снимки, видео и MP3 музика на вашия плейър Philips, като поставите SD карта във вградения слот за SD карти.

 • Разглеждайте снимки в различни формати

  Разглеждайте снимки в различни формати

  Разглеждайте и се наслаждавайте на снимки в богатия набор от формати, включително JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP и HD JPEG – направо на вашия широкоекранен телевизор! Превърнете хола си във фотогалерия и споделяйте прекрасните спомени с приятелите и семейството си.

 • Гледайте видео в различни формати

  Пускайте и се наслаждавайте на богатия набор от видео формати - от форматите с висока детайлност, като MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V - без неудобството от конвертиране на файлове. Просто натиснете "Play" и се наслаждавайте на видео и филми с превъзходно кинематографично качество и жив, обгръщащ звук.

 • Windows Media Video за възпроизвеждане на филми от компютъра

  С Windows Media Video можете да възпроизвеждате компютърни видео файлове на телевизора си. Става много по-лесно и да им се радвате с приятелите и семейството. Кажете сбогом на взирането в компютърния екран, а се облегнете назад и гледайте любимите си WMV файлове на телевизора си - в удобството на хола си.

 • Възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от твърд диск

  Отпуснете се и се наслаждавайте на мултимедийно съдържание от твърдия диск, без да се притеснявате за съвместимост на файловите формати. Просто пуснете желаното съдържание, знаейки, че вашият плейър Philips поддържа най-популярните HDD формати като FAT32, FAT, и др.

 • Слушайте музика от различни мултимедийни файлове

  Слушате и се наслаждавайте на любимата си музика - без значение в какъв аудио формат - с кристално чист звук. Плейърът Philips осигурява лесен достъп до богатия набор от аудио формати от Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM и WMA Pro.

 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  С вградения WiFi имате безжичен достъп до вашето мултимедийно съдържание. Кажете сбогом на взирането в компютърния екран - отпуснете се на дивана и гледайте мултимедийните си файлове на телевизора, комфортно във вашата дневна.

 • DLNA PC Media Link за преглед на съдържанието в компютъра и домашната мрежа

  DLNA PC Media Link ви дава лесен достъп до видеоклипове, снимки и музика в компютъра или домашната мрежа. Като свържете вашия мултимедиен плейър към домашната мрежа, получавате безпроблемен достъп до съдържанието на всички сертифицирани по DLNA устройства. Преглеждайте мултимедийната си колекция на компютъра от плейъра само с натискането на един бутон.

 • Интегрирани интернет услуги

  Просто свържете своя плейър Philips към домашната мрежа, за да използвате изумителното разнообразие от онлайн услуги, когато пожелаете! Забавлявайте се с всякакво съдържание, предавано поточно от домашната мрежа, или преглеждайте цяла една вселена от уеб сайтове*, като Facebook, Youtube, Pisca и Acuweathers. *Поддържаните уеб сайтове може да се променят.

Вижте всички спецификации
 • В зависимост от предлагането на услугата в мрежата на местния оператор
 • Някои услуги не се предлагат във всички области

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува