USB Hi-Speed 2011

  ДОМАШЕН МУЛТИМЕДИЕН ПЛЕЙЪР

  Наслаждавайте се на филми, музика и снимки на вашия телевизор

  Изследвайте без усилие огромната вселена от мултимедийно съдържание с домашния мултимедиен плейър Philips. Наслаждавайте се на видео, музика и снимки с превъзходно качество от колекцията във вашия компютър направо на телевизора, без необходимост от конвертиране на файловете. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

ДОМАШЕН МУЛТИМЕДИЕН ПЛЕЙЪР

HDMI, USB 2.0, Слотове за SD/SDHC карти HMP4000/12 Търсене на подобни продукти

Наслаждавайте се на филми, музика и снимки на вашия телевизор

от SD карта, USB или твърд диск

 • Разглеждайте снимки в различни формати

  Разглеждайте снимки в различни формати

  Разглеждайте и се наслаждавайте на снимки в богатия набор от формати, включително JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP и HD JPEG – направо на вашия широкоекранен телевизор! Превърнете хола си във фотогалерия и споделяйте прекрасните спомени с приятелите и семейството си.

 • Съединител USB 2.0 и слот за карти с памет SD

  Съединител USB 2.0 и слот за карти с памет SD

  Възползвайте се от високата скорост и удобството да разполагате с по-голям обем за прехвърляне на снимки, видеоклипове и MP3 музикални файлове, използвайки USB 2.0. Можете също да получите повече място за съхранение на снимки, видео и MP3 музика на вашия плейър Philips, като поставите SD карта във вградения слот за SD карти.

 • Лесно копиране, прехвърляне или изтриване на файлове

  Лесно копиране, прехвърляне или изтриване на файлове

  Споделяйте видео, снимки и музика със семейството и приятелите си в собствения си хол. Плейърът Philips ви дава възможност за лесно копиране, прехвърляне или изтриване на файлове - за пълно удобство.

 • Слушайте музика от различни мултимедийни файлове

  Слушате и се наслаждавайте на любимата си музика - без значение в какъв аудио формат - с кристално чист звук. Плейърът Philips осигурява лесен достъп до богатия набор от аудио формати от Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM и WMA Pro.

 • Windows Media Video за възпроизвеждане на филми от компютъра

  С Windows Media Video можете да възпроизвеждате компютърни видео файлове на телевизора си. Става много по-лесно и да им се радвате с приятелите и семейството. Кажете сбогом на взирането в компютърния екран, а се облегнете назад и гледайте любимите си WMV файлове на телевизора си - в удобството на хола си.

 • Възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от твърд диск

  Отпуснете се и се наслаждавайте на мултимедийно съдържание от твърдия диск, без да се притеснявате за съвместимост на файловите формати. Просто пуснете желаното съдържание, знаейки, че вашият плейър Philips поддържа най-популярните HDD формати като FAT32, FAT, и др.

 • Гледайте видео в различни формати

  Пускайте и се наслаждавайте на богатия набор от видео формати - от форматите с висока детайлност, като MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V – без неудобството от конвертиране на файлове. Просто натиснете "Play" и се наслаждавайте на видео и филми с превъзходно кинематографично качество и жив, обгръщащ звук.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува