Screeneo

Screeneo Smart LED проектор

  Screeneo

  Screeneo Smart LED проектор

  Вижте голямата картина

  Насладете се на мащабно забавление – образ от 50" до 100" със Screeneo, поставен само на сантиметри от стената. Лесен за местене из къщата или за киносалон в градината! Също така разполага с чудесен звук! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вижте голямата картина

 • Гъвкави размери на екрана – от 50 до 100"

  Гъвкави размери на екрана – от 50 до 100"

  Наслаждавайте се на вашите филми, спортни събития или игри така, както никога преди, от 50" до 100". Облегнете се и се наслаждавайте на удобството на която и да е стая във вашия дом. Screeneo лесно може да бъде поставен в близост до всяка гладка стена. Просто използвайте стилната кожена дръжка в задната част на продукта. За да гледате детска анимация на 50", поставете го на 10 см от стената; ако искате да гледате футболен мач на 100", поставете Screeneo на 44 см от стената.

 • Вградени високоговорители и субуфер

  Вградени високоговорители и субуфер

  Благодарение на вградените субуфер и високоговорители с изходна мощност от 26W RMS не е необходимо да се свързвате към звукова система. Звуковата система Dolby Digital 2.1 поставя последните щрихи на вашето перфектно звуково изживяване.

 • Технология със светодиоди за брилянтни цветове и дълготрайност

  Screeneo използва висококачествена технология със светодиоди, за да можете да прожектирате своите снимки, филми и др. с брилянтни цветове и в продължение на 30 000 часа. В комбинация с иновативната късофокусна технология той ви гарантира необикновено вълнение при всяко включване.

 • Повече съдържание с вградения DVB-T тунер за свободни канали

  Гледайте още повече съдържание от свободни канали чрез вградения DVB-T тунер.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува