Забавлявайте се с вашите снимки и музика

  Наслаждавайте се с лекота на своя свят от музика и снимки с шикозния GoGear HDD6320 с 30 GB*. За прецизно управление почуквайте, издърпвайте и плъзгайте ултраинтуитивния Sensory Touchpad SuperScroll. PlaysForSure гарантира, че GoGear ще работи с вашия компютър с Windows XP. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Забавлявайте се с вашите снимки и музика

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Сензорни бутони за интуитивно управление

  Със сензорните бутони едно леко докосване на бутона е достатъчно за регистриране на действието. Вече няма нужда да натискате силно бутоните на вашия продукт!

 • SuperScroll™ навигацията намира песни по прост и бърз начин

  Бутони за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък с мелодии песен по песен, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до вашето желано изпълнение.

 • Преглед на снимки на TFT екран 5 см (2") 65K цвята

  Преглеждайте любимите си снимки в движение. Можете да избирате как да ги преглеждате - като миниатюри, на цял екран или като слайдшоу; можете да слушате музика, докато разглеждате снимките си.

 • PlaysForSure* само с Windows XP

  Удоволствието с вашето устройство GoGear е лесно постижимо с технологията PlaysForSure, която осигурява съвместимост с Windows Media Player 10 и Windows XP. С помощта на Windows Media Player с лекота можете да управлявате музиката в цифровия аудиоплейър GoGear и автоматично да синхронизирате музикалната колекция на компютъра си. Освен това, можете да се насладите на най-богатия избор от онлайн музика - просто потърсете логото на PlaysForSure до избраното от вас в онлайн магазина. След това ще сте спокойни, понеже закупената от вас музика със сигурност ще работи с плейъра ви GoGear.

Вижте всички спецификации
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Обем на паметта на базата на снимки с 5 мегапиксела.
 • PlaysForSure, Windows Media и емблемата на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • Тази функция изисква допълнителен аксесоар, който се продава отделно.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува