Микроджубокс

  Забавлявайте се с вашите снимки и музика

  Подчертано изящен и ултраинтуитивен, GoGear HDD1620 с 6GB* дава възможност без усилие да се потопите в света на MP3 и WMA музиката и на снимките със Sensory Touchpad SuperScroll. PlaysForSure гарантира, че GoGear ще работи с вашия компютър с Windows XP. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Забавлявайте се с вашите снимки и музика

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  За върховна преносимост на музиката, плейърът Philips GoGear е готов за носене и готов за път. Лекото и свръхкомпактно устройство ви дава превъзходно качество на звука и истински портативно развлечение в движение.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • Сензорни бутони за интуитивно управление

  При тактилните бутони, леко докосване a бутона е достатъчно за регистриране на въвеждането. Вече няма нужда от силно натискане на бутоните на вашия уред!

 • SuperScroll™ навигацията намира песни по прост и бърз начин

  Бутони за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък с мелодии песен по песен, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до вашето желано изпълнение.

 • Преглед на снимки на TFT екран 3,8 см (1,5") 65K цвята

  Преглеждайте любимите си снимки в движение. Можете да избирате как да ги преглеждате - като миниатюри, на цял екран или като слайдшоу; можете да слушате музика, докато разглеждате снимките си.

 • PlaysForSure* само с Windows XP

  Удоволствието с вашето устройство GoGear е лесно постижимо с технологията PlaysForSure, която осигурява съвместимост с Windows Media Player 10 и Windows XP. С помощта на Windows Media Player с лекота можете да управлявате музиката в цифровия аудиоплейър GoGear и автоматично да синхронизирате музикалната колекция на компютъра си. Освен това, можете да се насладите на най-богатия избор от онлайн музика - просто потърсете логото на PlaysForSure до избраното от вас в онлайн магазина. След това ще сте спокойни, понеже закупената от вас музика със сигурност ще работи с плейъра ви GoGear.

Вижте всички спецификации
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Обем на паметта на базата на снимки с 5 мегапиксела.
 • PlaysForSure, Windows Media и емблемата на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • Тази функция изисква допълнителен аксесоар, който се продава отделно.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува