Цялата моя музика в движение

  Искате да имате всичката си музика и данни с вас? hdd100 обещава съвършено музикално преживяване от 10 часа WMA и MP3 музика, щедър капацитет от 15 GB и директен запис на MP3 - всичко това поместено в стилен и елегантен дизайн. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Цялата моя музика в движение

Директен запис във формат MP3

 • SuperScroll™ навигацията намира песни по прост и бърз начин

  Бутони за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък с мелодии песен по песен, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до вашето желано изпълнение.

 • Може да прави гласови бележки във формат MP3

  Може да пеете, да диктувате, да записвате бележки директно във формат MP3 с помощта на вградения микрофон.

 • Директен запис на MP3 от аналогов или цифров вход

  Записва директно във формат MP3 през аналоговия или цифровия вход MP3 файлове, кодирани в реално време (Не е нужен компютър).

 • Чрез USB паметите се съхраняват и пренасят файлове с данни

  USB устройствата за съхранение предоставят удобен начин за съхраняване, възстановяване и пренасяне на вашите файлове. Устройствата се включват към компютъра ви чрез USB връзка и не изискват инсталиране на никакъв специален софтуер (само Windows 98 и Windows Me имат нужда от драйвери). Устройството автоматично се разпознава като външно сменяемо устройство в Windows Explorer, което ви дава възможност просто да дърпате и пускате файлове в и от устройството.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува