Saeco

  Saeco Incanto Executive

  Aвтоматична кафемашина

  Насладете се на професионално еспресо у дома

  Saeco Incanto Executive е неподвластен на времето шедьовър, създаден единствено за съвършенство. С набор от цели 8 настройки за перфектно приготвяне на кафе, точно по вашия вкус, а двойният нагревател гарантира професионално изпълнение и скорост. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Saeco Incanto Executive Aвтоматична кафемашина

Приготвя 7 варианта кафе, Вградена кана и приставка за разпенване, Неръждаема стомана, 8-стъпкова регулируема мелачка HD9712/11 Търсене на подобни продукти

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Насладете се на професионално еспресо у дома

Идеалната чаша кафе, възможно най-бързо

 • Вкусно горещо капучино и лате макиато с едно докосване

  Вкусно горещо капучино и лате макиато с едно докосване

  За неустоима кремообразна консистенция на пяната, вградената кана за мляко го разпенва два пъти, като отстранява мехурите и замърсяванията. С едно натискане на бутон в чашата ви директно се налива поток от кадифена пяна без пръски с комфортна температура. Благодарение на мощния двоен бойлер може да се използва пара за разпенване на млякото и да се приготвя еспресо незабавно за идеални горещи напитки без чакане.

 • Извличане на максимален вкус със 100% керамични мелачки

  Извличане на максимален вкус със 100% керамични мелачки

  Мощните 100% керамични мелачки гарантират моменти на чиста наслада от кафето години наред. Керамичният материал смила идеално, което позволява на водата да тече постоянно, извличайки най-чистата същност на зърната. И за разлика от други "обикновени" мелачки, керамичният материал предотвратява прегряването и прегорения вкус на кафето.

 • Млечни специалитети без изчакване, благодарение на парния резервоар

  Млечни специалитети без изчакване, благодарение на парния резервоар

  Можете да приготвите перфектно горещо еспресо и капучино, едно след друго, без изчакване благодарение на мощния двоен нагревател. Двете отделни системи за нагряване се грижат едновременно за оптималната температура на кафето и разпенването на млякото за професионална работа и скорост при всяко използване.

 • Множество кафе специалитети с едно докосване на бутон

  Множество кафе специалитети с едно докосване на бутон

  От еспресо до капучино, имате разнообразие от възможности, готови да задоволят жаждата ви за кафе. Дали това е първото, което търсите сутринта, или лакомство след вечеря, имате на разположение вкус за всеки момент от деня на една ръка разстояние.

 • Персонализирайте и съхранете настройките за силата, дължината и количеството млечна пяна

  Персонализирайте и съхранете настройките за силата, дължината и количеството млечна пяна

  От зърната до чашата можете да регулирате всяка стъпка по пътя и всяко приготвено кафе да е по ваш вкус. Чрез персонализиране и запаметяването на всички опции: количеството смилано кафе за силата, времето за предварително варене за вкуса, температура, дължина на кафето, количество млечна пяна и консистенция на млечната пяна – можете да оформяте всяка чаша точно според вкуса си.

 • Наслаждавайте се на слой каймак, както ви харесва, с едно завъртане на бутон

  Наслаждавайте се на слой каймак, както ви харесва, с едно завъртане на бутон

  Наслаждавайте се на слой каймак, както ви харесва, и открийте широк спектър от вкусове само със завъртането на един бутон! Вие управлявате потока на кафето и налягането при приготвяне, за да регулирате плътността и гъстотата на каймака с едно лесно движение. Завъртете наляво за луксозен, дебел слой каймак за интензивно и плътно еспресо или завъртете надясно за гладко кафе с по-лек вкус и по-малко каймак.

 • Доказана хигиена с патентованата кана с почистване с пара

  Доказана хигиена с патентованата кана с почистване с пара

  Поддържането на добра хигиена никога не е било толкова лесно. Благодарение на цикъла за почистване с пара механизмът за разпенване се почиства автоматично, при което се отстраняват остатъците от мляко без необходимост от изпразване на каната. Хигиенната ефективност е сертифицирана от независимия германски изпитателен институт VDE.

 • Фина настройка на силата на кафето с 8 настройки на мелачката

  Фина настройка на силата на кафето с 8 настройки на мелачката

  Когато става дума за процеса на смилане, тази кафемашина няма да ви разочарова. Различните смеси от кафе имат нужда от различен натиск, за да разкрият пълния си вкус. Така че тази кафемашина има осем регулируеми настройки на смилането – от най-финото за плътно еспресо до най-едрото за по-леко кафе

 • Подобрете вкуса на кафето, като регулирате времето за предварително варене

  Подобрете вкуса на кафето, като регулирате времето за предварително варене

  Дори можете да повлияете на вкуса на кафето си, като регулирате времето за предварително варене. Предварителното варене гарантира равномерното навлажняване на кафето преди варене, за да може вкусът да се разгърне равномерно. За разлика от обикновените кафемашини за еспресо с функция за предварително варенe Saeco ви позволява да регулирате времето за предварително варене, за да постигнете точно вкуса, който предпочитате.

 • Изцяло подвижният блок за приготвяне може да се почиства изключително бързо

  Изцяло подвижният блок за приготвяне може да се почиства изключително бързо

  Ефективността и лекотата при използване бяха ключови моменти на вдъхновение, когато Saeco създаде първия блок за приготвяне преди 30 години. И до днес той представлява изобретателна, находчива технология. Както винаги той е много лесен за почистване – само го извадете и измийте с течаща вода за няколко секунди, след което го поставете обратно също толкова лесно.

 • Шедьовърът във вашата кухня с корпус от неръждаема стомана

  Шедьовърът във вашата кухня с корпус от неръждаема стомана

  Тази машина изглежда също толкова изтънчена, колкото кафето, което приготвя. Корпусът от неръждаема стомана и Full Colour TFT-дисплеят са вдъхновена комбинация от традиция и съвременност. А чистият и елегантен дизайн ще надживее тенденции и моди.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.
 • Реалният брой на чашите зависи от модела на избраните видове кафе, на изплакването и почистването. Алармата за премахване на накип се изключва автоматично след 8 филтъра.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува