Pure Essentials Collection

Уред за приготвяне на хляб

  Pure Essentials Collection

  Уред за приготвяне на хляб

  Наслаждавайте се на пресен хляб с форма и вкус по избор

  Ще се наслаждавате на топли пресни хлебчета всяка сутрин, като направите свои собствени форми с този уникален аксесоар за машина за хляб от Philips. Той може да изпече франзели, земели, кифлички и аламинути за парти, като претцели и хлебчета за хамбургери. Забавлявайте се със семейството и проявете творчество! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Pure Essentials Collection Уред за приготвяне на хляб

Форма за хляб, 14 менюта, 1250 г, Черно HD9040/90 Търсене на подобни продукти

Наслаждавайте се на пресен хляб с форма и вкус по избор

Изпечете любимите си форми с формата за хляб

 • Форма за хляб, за да създавате хляб, оформен по ваш начин

  Форма за хляб, за да създавате хляб, оформен по ваш начин

  Формата за хляб е уникално допълнение, което ви позволява да изпечете хляб във всякаква форма. С нея можете да изпечете франзели, земели или кифлички и дори аламинути за парти като претцели и хлебчета за хамбургери, за удоволствие на цялото семейство. Тя има две тавички и три сепаратора, с които можете да оформите тестото в различни форми и размери. Може да направите до 12 малки хлебчета - чудесни, когато ги украсите със семена за вечеря с приятели или добавите сирене, за да направите апетитен аламинут. Може да комбинирате фразнели и хлебчета, или да не ползвате сепараторите, а да оформите тестото така, както желаете. Проявете творчество!

 • 14 предварително зададени програми за печене на хляб, тесто и множество форми

  14 предварително зададени програми за печене на хляб, тесто и множество форми

  Уредът за хляб на Philips има 14 предварително зададени програми за идеално изпичане на хляб - от богатия и засищащ пълнозърнест, до хляба без глутен, франзелите и различните сладки варианти. Той прави и вкусно тесто за паста, пица, гевреци, бисквити и сладкиши. Каквото и да изпечете, е винаги вкусно и лесно, тъй като предварително зададените програми се грижат за температурата и времето, за възможно най-добър резултат. Има дори специални настройки за по-малки хлебчета, а ако бързате, имате набор от бързи програми с двойно по-кратко време за печене, някои дори само за час.

 • Индикатор за "добавяне" за специални видове хляб с допълнителни съставки

  Индикатор за "добавяне" за специални видове хляб с допълнителни съставки

  Изпечете специален хляб с вкусни добавки като ядки или сушени плодове - лесно е и е забавно. Когато светне индикаторът за добавяне, просто добавете допълнителните съставки към тестото и оставете уреда да свърши останалото. Добавете каквото желаете - ядки, семена, маслини, сушени плодове, сирене, лук, бекон, нуга, шоколад или други съставки, за да приготвите вкусен и уникален специалитет!

 • Можете да печете 3 размера хляб, включително и много голям - 1,25 кг

  Можете да печете 3 размера хляб, включително и много голям - 1,25 кг

  Не се тревожете, че разхищавате хляб или че няма да ви достигне, когато посрещате повече хора. Използвайте големите възможности и ясните маркировки на уреда за хляб, за да приготвите среден, голям или много голям хляб от 750 г, 1 кг или 1,25 кг.

 • 3 нива на запичане, за да постигнете любимата си коричка

  3 нива на запичане, за да постигнете любимата си коричка

  Изпечете вашия хляб точно така, както го обичате, с помощта на трите нива на запичане. Изберете светъл, умерен или тъмен цвят на коричката, според вашите предпочитания и любими рецепти.

 • Приложена удобна книжка с рецепти

  Приложена удобна книжка с рецепти

  Обичате ли понякога да изпробвате нови неща? Книжката с рецепти ще ви покаже как да приготвите специални видове хляб, както и някои вкусни трикове и съвети за добавяне на вашите любими съставки, за да направите нещо специално от всяка рецепта. При това всичко е ясно и лесно за изпълнение, дори никога да не сте използвали уред за хляб.

 • Таймер с време до 15 часа, за да имате пресен хляб по всяко време

  Наслаждавайте се на неустоимия аромат на пресен топъл хляб всяка сутрин - истинско угощение и отлично начало на деня! Просто нагласете таймера от вечерта и уредът ще приготви и изпече хляб за вас докато спите, за да имате прясно изпечен хляб веднага щом се събудите или когато пожелаете.

 • Интуитивно управление с лесни за използване бутони за всички потребители

  Бутоните за управление на уреда за хляб Philips са подредени интуитивно, с цел лесно задаване на програмите. Първо изберете вида хляб, след това теглото според рецептата, изберете нивото на запичане (или просто използвайте предварително зададеното ниво на запичане) и след това стартирайте програмата. Големите икони илюстрират ясно функцията на всеки бутон, а LCD дисплеят потвърждава избраните от вас опции.

 • Гледайте как хлябът набъбва и се запича в прозорчето за наблюдение

  Прозорчето за наблюдение ви позволява да наблюдавате уреда в действие - докато меси, смесва и пече - идеално, ако искате да проверите докъде е стигнал процесът и да се уверите, че всичко върви по план.

 • В комплекта влизат мерителна чаша и лъжица

  Добавете твърди и течни съставки в точните пропорции, като използвате мерителната чаша или лъжица - това е първото, с което трябва да започнете.

 • Вградени ръкохватки със защита срещу изплъзване за лесно и безопасно боравене

  Ако трябва да преместите уреда за хляб или да го приберете за съхранение в шкафа, ще се зарадвате на солидните вградени ръкохватки срещу изплъзване, с които е лесно да повдигнете и преместите уреда.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува