Saeco

  Saeco GranBaristo Avanti

  Aвтоматична кафемашина

  Най-съвършената домашна кафе-машина

  Saeco представя един нов свят на свързване на кафето с GranBaristo Avanti: всяка една напитка може да бъде адаптирана спрямо вашия вкус и този на гостите ви чрез вашия таблет. А поддръжката е много лесна с помощта на подробните указания чрез приложението Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Saeco GranBaristo Avanti Aвтоматична кафемашина

Приготвя 18 кафе напитки, Вградена кана и приставка за разпенване, Стоманена/сребриста, 5-степенна регулируема мелачка HD8968/01 Търсене на подобни продукти

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Най-съвършената домашна кафе-машина

Насладете се на 18 лесно приготвени напитки от таблета си

 • Регулирайте силата на кафето с 5 настройки на мелачката

  Регулирайте силата на кафето с 5 настройки на мелачката

  Когато става дума за едрината на смилане, тази кафемашина няма да ви разочарова. Различните смеси от кафе имат нужда от различна едрина, за да разкрият пълния си вкус. Така че тази кафемашина има пет регулируеми настройки на смилането – от най-финото за плътно еспресо до най-едрото за по-леко кафе.

 • Извличане на максимален вкус със 100% керамични мелачки

  Извличане на максимален вкус със 100% керамични мелачки

  Мощните 100% керамични мелачки гарантират моменти на чиста наслада от кафето години наред. Керамичният материал смила идеално, което позволява на водата да тече постоянно, извличайки най-чистата същност на зърната. И за разлика от други "обикновени" мелачки, керамичният материал предотвратява прегряването и прегорения вкус на кафето.

 • Горещо кафе за нула време благодарение на технологията Thermospeed

  Горещо кафе за нула време благодарение на технологията Thermospeed

  Наслаждавайте се на идеално горещо кафе, без да чакате, благодарение на мощния бойлер с технологията Saeco Thermospeed. Тя загрява светкавично веригата за кафе при включване на машината и предотвратява загубата на топлина, с което гарантира идеално горещо кафе от първата чашка.

 • Система за приготвяне, която се отстранява с един пръст, за почистване без усилия

  Система за приготвяне, която се отстранява с един пръст, за почистване без усилия

  Saeco GranBaristo е единствената изцяло автоматична кафемашина за еспресо със система за приготвяне, която може да се премахне само с един пръст за почистване без усилия.

 • Кафе-изживяване без суетене благодарение на ниската консумация на вода

  Кафе-изживяване без суетене благодарение на ниската консумация на вода

  Новата група за приготвяне по последна технология в тази кафемашина за еспресо е създадена да намали консумацията на вода за цикъла си на промиване до 80%. Това означава, че вече можете да приготвяте кафе без да пълните отново резервоара за вода.

 • Приготвя 18 напитки директно от смарт устройство

  Приготвя 18 напитки директно от смарт устройство

  Идеалното кафе вече е в ръцете ви. Изтеглете приложението Saeco Avanti на вашия таблет или смартфон и настройте защитена връзка чрез Bluetooth 4.0 с GranBaristo Avanti, първата автоматична кафемашина с връзка към интернет. Избирате измежду 18 неустоими напитки и ги приготвяте директно от вашето смарт устройство или използвате бутоните OneTouch на самата кафемашина.

 • Персонализирайте и съхранете всяка напитка лесно чрез приложението

  Персонализирайте и съхранете всяка напитка лесно чрез приложението

  Приложението Saeco Avanti предлага изобилие от опции за наслаждение, които ще ви водят към перфектен резултат, персонализиран точно по ваш вкус. Можете лесно да персонализирате и запаметите силата, дължината, температурата и вкуса за всяка напитка. Откривайте, експериментирайте и измисляйте произволен брой превъзходни напитки от комфорта на вашия стол, и запаметявайте безкрайно много напитки в приложението.

 • Вкусно горещо капучино и лате макиато с едно докосване

  Вкусно горещо капучино и лате макиато с едно докосване

  Всяко кафе, което приготвяте, ще бъде покрито с копринен млечен слой, който подканва вкусовите ви рецептори. Каната разпенва млякото два пъти, след което налива гъст слой без пръски в чашата ви при правилната температура. Каната може също да се съхранява удобно в хладилника и е невероятно хигиенична.

 • Чиста кана за мляко след всяко използване с функция за бързо почистване

  Чиста кана за мляко след всяко използване с функция за бързо почистване

  Почиствайте каната за мляко след всяко използване с уникалната функция за бързо почистване на каната, която, ако желаете, може да активирате с едно докосване след всяко приготвяне на мляко.

 • Улеснена поддръжка с подробните насоки на приложението

  Улеснена поддръжка с подробните насоки на приложението

  Поддържането на вашата автоматична кафемашина никога не е било по-лесно. Приложението Saeco Avanti ще ви покаже стъпка по стъпка всичко, което е необходимо, за да запазите вашата кафемашина чиста, а вкуса на кафето – перфектен. Видеото ще спира след всяка стъпка и можете да гледате отново всяка стъпка, колкото пъти си поискате.

 • Лесно предлагате на всеки гост кафе по негов избор

  Лесно предлагате на всеки гост кафе по негов избор

  Сега е още по-лесно да забавлявате гостите си. При поръчки на кафе подавате таблета си и оставяте всеки един да персонализира своето кафе, капучино, лате макиато или друго, като го добавяте на опашката. Приложението Saeco Avanti ще бъде вашият личен иконом, приготвяйки кафетата едно след друго, така че да гарантирате, че всеки получава своя личен избор.

 • Регулируемо налягане при приготвяне на филтърно кафе и еспресо

  Регулируемо налягане при приготвяне на филтърно кафе и еспресо

  Saeco GranBaristo предлага неповторимо разнообразие от напитки за всяко събитие благодарение на патентовата камера за приготвяне VariPresso. Тайната е в регулируемото налягане при приготвяне; задайте високо за наситено, богато еспресо или намалете налягането за дълго класическо кафе.

 • Регулируемо налягане при приготвяне на класическо филтърно кафе и еспресо

  Регулируемо налягане при приготвяне на класическо филтърно кафе и еспресо

  Saeco GranBaristo предлага неповторимо разнообразие от напитки за всяко събитие благодарение на патентовата камера за приготвяне VariPresso. Тайната е в регулируемото налягане при приготвяне; задайте високо за наситено, богато еспресо или намалете налягането за дълго класическо кафе.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.
 • Таблетът не е приложен
 • Приложението Avanti е съвместимо с iPad 3/4/Air/Mini retina, работещ с iOS7 или по-нова версия, и със Samsung Galaxy Tab 3 (8,0 инча)/Tab 4 (10,1 инча)/Note pro LTE (12,2 инча), Nexus 7 2013 (7 инча), Sony Xperia Z LTE(10,1 инча), работещ с Android версия 4.3 или по-нова, и Bluetooth версия 4.0 и по-нови

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува