Saeco

  Saeco Xelsis Evo

  Aвтоматична кафемашина

  За различни напитки и много потребители

  С Xelsis Evo всеки един от семейството може да се наслади на любимия си кафе специалитет. Благодарение на уникалната функция за много потребители можете да създадете до 6 персонални потребителски профила и за всеки профил да зададете своите настройки за до 9 напитки. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Saeco Xelsis Evo Aвтоматична кафемашина

Приготвя 8 кафе напитки, Вградена кана и приставка за разпенване, Неръждаема стомана, 8-стъпкова регулируема мелачка HD8953/19 Търсене на подобни продукти

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

За различни напитки и много потребители

с кана за мляко с изцяло автоматизирано двойно почистване

 • Кафе без вкус на изгоряло благодарение на 100% керамични мелачки

  Кафе без вкус на изгоряло благодарение на 100% керамични мелачки

  Тази кафемашина за еспресо е оборудвана със 100% керамични мелачки. Saeco използва керамични мелачки поради равномерното смилане без прегряване на кафените зърна за безупречно еспресо. Керамиката също осигурява дълготрайна ефективност и наистина тиха работа.

 • Идеална пяна, благодарение на каната за мляко с двойна камера

  Идеална пяна, благодарение на каната за мляко с двойна камера

  Наслаждавайте се на своите млечни кафе специалитети, изцяло автоматизирани с новата патентована кана за мляко с двойна камера. Просто налейте мляко в каната, включете я в кафемашината и изберете желаната напитка. С технологията с двойна камера винаги ще се радвате на професионално приготвено кафе с гъста, дълготрайна млечна пяна и идеална температура, постоянен поток мляко, без пръски.

 • Насладете се на богатството на кафето с нашите регулируеми мелачки

  Насладете се на богатството на кафето с нашите регулируеми мелачки

  Различните сортове кафе изискват различно ниво на гранулиране за разкриване на пълния му вкус. Гранулирането на тази машина за еспресо може да се регулира в 8 степени – от най-финото смилане, за еспресо с плътен вкус, до най-грубото за леко кафе.

 • Персонализирайте кафето си в 6 потребителски профила

  Персонализирайте кафето си в 6 потребителски профила

  Тази кафемашина за еспресо на Saeco се предлага с 6 профила с възможност за персонализиране, които запомнят личните ви предпочитания за различните напитки. Това осигурява лекота при получаването на перфектни, съобразени с вашия вкус напитки, въпреки че не сте единствените, които използват кафемашината.

 • Лесно почистване, благодарение на подвижната група за приготвяне

  Лесно почистване, благодарение на подвижната група за приготвяне

  Групата за приготвяне, изобретение на Saeco, е в сърцето на нашата кафемашина, осигурявайки автоматизация. Групата за приготвяне, в зависимост от модела, е лесно достъпна от предната страна. Може да се отстранява без усилия за лесно почистване чрез изплакване под течаща вода за максимална хигиена.

 • Хигиенична млечна пяна, благодарение на автоматизирано двойно почистване

  Хигиенична млечна пяна, благодарение на автоматизирано двойно почистване

  Тази кафемашина за еспресо на Saeco се предлага с изцяло автоматична функция за двойно почистване на каната за мляко. Двойното почистване използва два независими цикъла с пара за бързо изплакване на каната след всяка напитка, която приготвяте, за вкус на прясно мляко всеки път. Хигиеничното приготвяне на млечна пяна никога не е било толкова лесно.

 • Винаги чиста кафемашина, благодарение на автоматичното почистване и Премахване на котлен камък

  Винаги чиста кафемашина, благодарение на автоматичното почистване и Премахване на котлен камък

  Saeco проектира тази кафемашина за еспресо да почиства своята верига за кафе автоматично с вода при стартиране или изключване на машината, което гарантира чудесен, свеж вкус с всяка чаша кафе. Редовното почистване на котлен камъкудължава живота на вашата кафемашина за еспресо. Тази кафемашина не само ще ви напомня, когато е необходимо декалциране, автоматизираният процес ще стартира и ще ви води с ясни съобщения на екрана, когато е необходимо да се намесите. Почистването на котлен камък никога не е било толкова лесно!

 • Млечни специалитети без изчакване, благодарение на парния резервоар

  Млечни специалитети без изчакване, благодарение на парния резервоар

  С 2 отделни нагревателни системи, които се грижат едновременно за оптималната температура на кафето и разпенването на млякото. Тази изцяло автоматична кафемашина за еспресо Saeco гарантира професионална работа и скорост при всяко използване. Можете да приготвяте лате макиато и капучино едно след друго и всеки път да получавате отличен резултат без чакане.

 • Повече каймак и по-плътен вкус

  Повече каймак и по-плътен вкус

  Тази кафемашина Saeco предлага патентованата ни функция за повече каймак и плътност на кафето. Скалата, разположена удобно върху струйника на машината, разрешава плавно регулиране на налягането, което променя плътността на кафето и каймака. Опитайте сами и открийте предпочитания от вас вкус.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува