Saeco PicoBaristo Aвтоматична кафемашина

Приготвя 8 кафе напитки, Авт. приставка за разпенване на млякото, Неръждаема стомана, 10-степенна регулируема мелачка HD8924/09 Търсене на подобни продукти
 • Най-голямото разнообразие от компактна машина

  Saeco PicoBaristo

  Aвтоматична кафемашина

  HD8924/09 Търсене на подобни продукти

  PicoBaristo е първокласна компактна машина, която глези любителите на кафето с разнообразие. Чрез потребителския интерфейс можете да избирате сред голямо разнообразие от специалитети с едно докосване. А с филтъра AquaClean можете да се наслаждавате на 5000 чашки* без декалциране Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 1,549.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Най-голямото разнообразие от компактна машина

Наслаждавайте се на 5000 чашки божествено кафе без декалциране

 • С филтъра AquaClean приготвяте до 5000 чаши кафе* без нуждата от премахване на накип

  Новата и патентована иновация на Saeco, воден филтър AquaClean, гарантира, че ще се възползвате по възможно най-добрия начин от вашата автоматична кафемашина. Със смяната на филтъра при напомняне от машината няма да трябва да премахвате накипа от вашата машина за до 5000 чаши*, като същевременно ще имате ползата от чиста и пречистена вода. Като добавена полза уведомителната аларма за премахване на накип се активира автоматично веднага щом AquaClean се постави във вашата любима кафемашина Saeco.

 • Наслаждавайте се на горещо кафе изключително бързо с нагревателя с бързо загряване

  Когато времето е ценно, можете да приготвите идеалното еспресо и капучино, без да чакате, благодарение на нагревателя с бързо загряване. Тайната е в корпуса му от алуминий и неръждаема стомана, който бързо достига високи температури.

 • Функцията за избор на силата запаметява точно колко силно го харесвате

  Изберете идеалната сила от 5 различни настройки, изберете дължината и температурата. Лесно можете да запаметите предпочитаната дължина на кафето си с функцията за запаметяване за всяка напитка. Тогава всяка чашка в бъдеще ще бъде персонализира точно според вкуса ви. За разлика от местния бариста, няма да се налага да напомняте повече.

 • Извличане на максимален вкус със 100% керамични мелачки

  Мощните 100% керамични мелачки гарантират моменти на чиста наслада от кафето години наред. Керамичният материал смила идеално, което позволява на водата да тече постоянно, извличайки най-чистата същност на зърната. И за разлика от други "обикновени" мелачки, керамичният материал предотвратява прегряването и прегорения вкус на кафето.

 • Кадифена пяна с едно докосване с автоматичната приставка за разпенване на млякото

  Автоматичната приставка за разпенване на млякото ще осигури идеалния финален щрих на кафето ви с едно докосване на бутон. За секунди то ще бъде допълнено с копринен млечен слой с най-фина консистенция - съвършената примамка за всички любители на капучиното.

 • Регулирайте силата на кафето с 10 настройки на мелачката

  Когато става дума за едрината на смилане, тази машина няма да ви разочарова. Различните смеси от кафе имат нужда от различна едрина, за да разкрият пълния си вкус. Така че тази машина има десет регулируеми настройки на смилането – от най-финото за плътно еспресо до най-едрото за по-леко кафе.

 • Множество кафе специалитети с едно докосване на бутон

  От еспресо до капучино, имате разнообразие от възможности, готови да задоволят жаждата ви за кафе. Дали това е първото, което търсите сутринта, или лакомство след вечеря, имате на разположение вкус за всеки момент от деня на една ръка разстояние.

 • Емблематична предна страна от неръждаема стомана, оформена за прецизност

  Използването на неръждаема стомана от предната страна и в горната част, изработени по италиански дизайн, гарантира, че тази изцяло автоматична машина ще е неподвластна на времето в класическа или съвременна кухня. Елегантно изражение на чистия дизайн, машината ви ще изглежда също толкова изтънчена, колкото кафето, което приготвя.

 • Сензорен дисплей с подсветка и безпроблемна навигация

  Усъвършенстваният потребителски интерфейс разполага с 12 LED бутона с подсветка, които осигуряват избор на напитка с едно докосване и лесна навигация. Дисплей с комбинация от икони и текст насочва потребителя през всички опции за персонализиране и важните дейности по техническо обслужване.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • Реалният брой на чашите зависи от избраните варианти на кафето и начините на изплакване и почистване. Алармата за премахване на накип автоматично се деактивира след 8 филтъра.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува