Saeco Incanto Aвтоматична кафемашина

Приготвя 6 варианта кафе, Вградена кана и приставка за разпенване, Неръждаема стомана, 5-степенна регулируема мелачка HD8917/09 Търсене на подобни продукти
Saeco
 • Елегантен дизайн. Впечатляващо качество на кафето.

  Saeco Incanto

  Aвтоматична кафемашина

  HD8917/09 Търсене на подобни продукти

  Saeco Incanto поставя нов стандарт в своя клас. Елегантният корпус от неръждаема стомана съдържа висококачествена италианска технология, създадена за божествено кафе, всеки път. Вашите мечти за идеалното кафе най-после се сбъднаха. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 1,399.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Елегантен дизайн. Впечатляващо качество на кафето.

Вкусно лате макиато с докосването на един бутон

 • Извличане на максимален вкус със 100% керамични мелачки

  Мощните 100% керамични мелачки гарантират моменти на чиста наслада от кафето години наред. Керамичният материал смила идеално, което позволява на водата да тече постоянно, извличайки най-чистата същност на зърната. И за разлика от други "обикновени" мелачки, керамичният материал предотвратява прегряването и прегорения вкус на кафето.

 • Наслаждавайте се на горещо кафе изключително бързо с нагревателя с бързо загряване

  Когато времето е ценно, можете да приготвите идеалното еспресо и капучино, без да чакате, благодарение на нагревателя с бързо загряване. Тайната е в корпуса му от алуминий и неръждаема стомана, който бързо достига високи температури.

 • До 5000 чаши* без премахване на накип с филтъра AquaClean

  Новата и патентована иновация на Saeco, воден филтър AquaClean, гарантира, че ще се възползвате по възможно най-добрия начин от вашата автоматична кафемашина. Със смяната на филтъра при напомняне от машината няма да трябва да премахвате накипа от вашата машина за до 5000 чаши*, като същевременно ще имате ползата от чиста и пречистена вода. Като добавена полза уведомителната аларма за премахване на накип се активира автоматично веднага щом AquaClean се постави във вашата любима кафемашина Saeco.

 • Множество кафе специалитети с едно докосване на бутон

  От еспресо до лате макиато, имате разнообразие от възможности, които чакат да задоволят желанията ви за кафе. Дали това е първото, което търсите сутринта, или лакомство след вечеря, има вкус за всеки момент от деня на една ръка разстояние.

 • Без кофеин със същото удоволствие с опцията за смляно кафе

  Понякога е хубаво да можете да се насладите на вкусно и плътно кафе без ефекта на кофеина. Благодарение на опцията за смляно кафе можете да приготвяте кафе без кофеин, когато пожелаете.

 • Емблематична предна страна от неръждаема стомана, оформена за прецизност

  Всеки малък детайл от тази кафемашина е проектиран и изработен с най-високо качество. Солидната предна страна от неръждаема стомана, наситеният дисплей и усещането на всеки бутон идеално съчетават елегантност, интуитивност и италианска изработка. Saeco Incanto ще украсява всяка съвременна или традиционна кухня години наред.

 • Вкусно горещо капучино и лате макиато с едно докосване

  За неустоима, гъста консистенция на пяната вградената кана разпенва млякото два пъти, като премахва мехурите и замърсяванията. С едно натискане на бутон получавате в чашката си поток от кадифена пяна без пръски с приятна температура. Идеалното допълнение към кафе с богато наситен вкус.

 • Цикълът на автоматично почистване ви спестява грижи

  Цикълът на автоматично почистване улеснява поддръжката и увеличава трайността на машината, като ви дава повече време да се наслаждавате на кафето си за сметка на почистването.

 • Изцяло подвижният блок за приготвяне може да се почиства изключително бързо

  Ефективността и лекотата при използване бяха ключови моменти на вдъхновение, когато Saeco създаде първия блок за приготвяне преди 30 години. И до днес той представлява изобретателна, находчива технология. Както винаги той е много лесен за почистване – само го извадете и измийте с течаща вода за няколко секунди, след което го поставете обратно също толкова лесно.

 • Регулирайте силата на кафето с 5 настройки на мелачката

  Когато става дума за едрината на смилане, тази кафемашина няма да ви разочарова. Различните смеси от кафе имат нужда от различна едрина, за да разкрият пълния си вкус. Така че тази кафемашина има пет регулируеми настройки на смилането – от най-финото за плътно еспресо до най-едрото за по-леко кафе.

 • Функцията за избор на силата запаметява точно колко силно го харесвате

  След като изберете идеалната сила от 5-те различни настройки, можете лесно да я запазите с функцията за запаметяване, както и желаната дължина и температура. Тогава всяка чашка в бъдеще ще е персонализирана според вкуса ви. За разлика от местния бариста, няма да се налага да напомняте отново.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.
 • Реалният брой на чашите зависи от модела на избраните видове кафе, на изплакването и почистването. Алармата за премахване на накип се изключва автоматично след 8 филтъра.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува