Saeco

  Saeco Exprelia

  Aвтоматична кафемашина

  Изтънчено кафе, точно според вкуса ви

  С Exprelia желаещите да се превърнат в експерти в кафето могат да почувстват вълнението от приготвянето му така, както го правят професионалистите, с възможност за регулиране на до 7 настройки за всяка напитка и гаранция за идеална хигиена, сертифицирана от VDE Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Saeco Exprelia Aвтоматична кафемашина

Приготвя 7 варианта кафе, Вградена кана и приставка за разпенване, Стоманена/сребриста, 15-степенна регулируема мелачка HD8858/01 Търсене на подобни продукти

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Изтънчено кафе, точно според вкуса ви

Доказана хигиена без усилия с парно почистване

 • Вкусно горещо капучино и лате макиато с едно докосване

  Вкусно горещо капучино и лате макиато с едно докосване

  За неустоима кремообразна консистенция на пяната, вградената кана за мляко го разпенва два пъти, като отстранява мехурите и замърсяванията. С едно натискане на бутон в чашата ви директно се налива поток от кадифена пяна без пръски с комфортна температура. Благодарение на мощния двоен бойлер може да се използва пара за разпенване на млякото и да се приготвя еспресо незабавно за идеални горещи напитки без чакане.

 • Функцията за избор на силата запаметява точно колко силно го харесвате

  Функцията за избор на силата запаметява точно колко силно го харесвате

  След като изберете идеалната сила от 5-те различни настройки, можете лесно да я запазите с функцията за запаметяване, както и желаната дължина и температура. Тогава всяка чашка в бъдеще ще е персонализирана според вкуса ви. За разлика от местния бариста, няма да се налага да напомняте отново.

 • Доказана хигиена с патентованата кана с почистване с пара

  Доказана хигиена с патентованата кана с почистване с пара

  Поддържането на добра хигиена никога не е било толкова лесно. Благодарение на цикъла за почистване с пара механизмът за разпенване се почиства автоматично, при което се отстраняват остатъците от мляко без необходимост от изпразване на каната. Хигиенната ефективност е сертифицирана от независимия германски изпитателен институт VDE.

 • До 5000 чаши* без премахване на накип с филтъра AquaClean

  До 5000 чаши* без премахване на накип с филтъра AquaClean

  Новата и патентована иновация на Saeco, воден филтър AquaClean, гарантира, че ще се възползвате по възможно най-добрия начин от вашата автоматична кафемашина. Със смяната на филтъра при напомняне от машината няма да трябва да премахвате накипа от вашата машина за до 5000 чаши*, като същевременно ще имате ползата от чиста и пречистена вода. Като добавена полза уведомителната аларма за премахване на накип се активира автоматично веднага щом AquaClean се постави във вашата любима кафемашина Saeco.

 • Най-актуален дизайн с покритие от неръждаема стомана

  Най-актуален дизайн с покритие от неръждаема стомана

  Елегантна визия на чистия дизайн, тази кафемашина изглежда също толкова изтънчена, колкото кафето, което приготвя. Предната страна от неръждаема стомана, вдъхновена от италианския дизайн и майсторство, е неподвластен на времето в класическа или съвременна кухня. Добавете към това интуитивните характеристики на конструкцията и тя ви дава много приятно изживяване с кафе.

 • Множество кафе специалитети с едно докосване на бутон

  Множество кафе специалитети с едно докосване на бутон

  От еспресо до капучино, имате разнообразие от възможности, готови да задоволят жаждата ви за кафе. Дали това е първото, което търсите сутринта, или лакомство след вечеря, имате на разположение вкус за всеки момент от деня на една ръка разстояние.

 • Подобрете вкуса на кафето, като регулирате времето за предварително варене

  Подобрете вкуса на кафето, като регулирате времето за предварително варене

  Дори можете да повлияете на вкуса на кафето си, като регулирате времето за предварително варене. Предварителното варене гарантира равномерното навлажняване на кафето преди варене, за да може вкусът да се разгърне равномерно. За разлика от обикновените машини за еспресо с функция за предварително варене, Saeco ви позволява да регулирате времето за предварително варене, за да постигнете точно вкуса, който предпочитате.

 • Наслаждавайте се на слой каймак, както ви харесва, с едно завъртане на бутон

  Наслаждавайте се на слой каймак, както ви харесва, с едно завъртане на бутон

  Наслаждавайте се на слой каймак, както ви харесва, и открийте широк спектър от вкусове само със завъртането на един бутон! Вие управлявате потока на кафето и налягането при приготвяне, за да регулирате плътността и гъстотата на каймака с едно лесно движение. Завъртете наляво за луксозен, дебел слой каймак за интензивно и плътно еспресо или завъртете надясно за гладко кафе с по-лек вкус и по-малко каймак.

 • Регулирайте силата на кафето с 15 настройки на мелачката

  Регулирайте силата на кафето с 15 настройки на мелачката

  Когато става дума за едрината на смилане, тази кафемашина няма да ви разочарова. Различните смеси от кафе имат нужда от различна едрина, за да разкрият пълния си вкус. Така че тази кафемашина има десет регулируеми настройки на смилането – от най-финото за плътно еспресо до най-едрото за по-леко кафе.

 • Извличане на максимален вкус със 100% керамични мелачки

  Извличане на максимален вкус със 100% керамични мелачки

  Мощните 100% керамични мелачки гарантират моменти на чиста наслада от кафето години наред. Керамичният материал смила идеално, което позволява на водата да тече постоянно, извличайки най-чистата същност на зърната. И за разлика от други "обикновени" мелачки, керамичният материал предотвратява прегряването и прегорения вкус на кафето.

 • Изцяло подвижният блок за приготвяне може да се почиства изключително бързо

  Изцяло подвижният блок за приготвяне може да се почиства изключително бързо

  Ефективността и лекотата при използване бяха ключови моменти на вдъхновение, когато Saeco създаде първия блок за приготвяне преди 30 години. И до днес той представлява изобретателна, находчива технология. Както винаги той е много лесен за почистване – само го извадете и измийте с течаща вода за няколко секунди, след което го поставете обратно също толкова лесно.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.
 • Филтърът AquaClean се предлага от септември 2015 г. за избрани продукти със стикер на опаковката.
 • Реалният брой на чашите зависи от модела на избраните видове кафе, на изплакването и почистването. Алармата за премахване на накип се изключва автоматично след 8 филтъра.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува