3100 series Aвтоматична кафемашина

Приготвя 5 варианта кафе, Вградена кана и приставка за разпенване, Черно, 5-степенна регулируема мелачка HD8834/09 Търсене на подобни продукти
 • Еспресо и капучино с едно докосване, точно както го искате

  3100 series

  Aвтоматична кафемашина

  HD8834/09 Търсене на подобни продукти

  Получете своето перфектно еспресо и капучино от свежи зърна благодарение на 100% керамични мелачки и изберете сила, температура и дължина чрез интуитивния дисплей. Вашето горещо капучино става с едно докосване благодарение на вградената кана за мляко. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 1,099.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Еспресо и капучино с едно докосване, точно както го искате

С нашия интуитивен дисплей

 • Еспресо от свежи зърна с едно докосване на бутон

  Можете да постигнете перфектно приготвено еспресо, или две наведнъж, направо в чашата си от току-що смлени зърна, като просто натиснете бутон и изчакате няколко секунди.

 • Гъсто капучино с едно докосване с вградената кана за мляко

  Наслаждавайте се на супер гъсто капучино с идеална температура по възможно най-лесния начин. Просто налейте мляко в каната и изберете предпочитаната си напитка. Дали това е капучино или мляко на пяна, напитката ви ще бъде сервирана за секунди с поток без разплискване при идеална температура.

 • Отличен вкус благодарение на 100% керамични мелачки

  Сбогувайте се с вкуса на изгорено кафе благодарение на 100% керамични мелачки, проектирани така, че да не прегряват зърната. Керамичният материал също така гарантира дълготрайна ефективност и безшумна работа.

 • Регулируеми настройки за мелене за предпочитания от вас вкус

  Можете да регулирате мелачките на 5 различни нива. Изберете най-финото смилане за плътно еспресо или най-едрото смилане за по-леко кафе според предпочитания от вас вкус.

 • Персонализирайте кафето си с избор на силата на кафето

  Винаги ще получавате идеалната чаша кафе, приготвено според персоналния ви избор на силата му. Освен това функцията за запаметяване ви позволява да запазите дължината на кафето за всяка напитка. Наслаждавайте се на превъзходно кафе в любимата си чаша с едно докосване на бутон.

 • Управлявайте кафемашината си лесно чрез интуитивния дисплей

  Интуитивният дисплей ви показва цялата необходима информация за лесно взаимодействие с вашата кафемашина и идеални резултати. Бутоните на предния панел ви предлагат избор от напитки с едно докосване.

 • Подхожда на чашата ви благодарение на регулируемия улей за кафе

  Независимо какъв е размерът на любимата ви чаша, с едно движение улеят за кафе се регулира така, че да се запази целият аромат и кафето ви да остане перфектно горещо точно в чашата ви. При най-високата позиция улеят дори може да побере чаша за лате макиато от 15 см (5,9 инча).

 • Удоволствие без досада: висок капацитет в компактна конструкция

  Наслаждавайте се на повече пространство и продължавайте по-дълго без презареждане благодарение на контейнерите за зърна, вода и отпадъци с голям капацитет в супер компактна конструкция. Тази интелигентна, изцяло автоматична кафемашина ви предоставя максимално удобство, върхова ефективност и голям капацитет (1,8 л (60,8 унции) на водния резервоар, 0,5 л (16,9 унции) на каната за мляко, 250 г (0,5 фунта) на контейнера за зърна и капацитет на контейнера за отпадъци за до 15 порции).

 • Лесно почистване благодарение на подвижния блок за приготвяне

  Блокът за приготвяне е сърцето на всяка изцяло автоматична кафемашина и следва да се почиства веднъж седмично. Нашият блок за приготвяне е лесно достъпен отстрани и може да се извади само с едно щракване за лесно измиване с течаща вода.

 • Цикъл за автоматично почистване и програма за премахване на накип

  Тази кафемашина за еспресо е проектирана да почиства автоматично веригата си за кафе с вода при стартиране или изключване за осигуряване на чудесен, свеж вкус с всяка чаша кафе. Редовното декалциране удължава живота на кафемашината ви за еспресо. Тази кафемашина не само ще ви предупреди, когато е необходимо декалциране, но и ще ви насочва през процеса по автоматично декалциране с ясни екранни съобщения при необходимост.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува