3000 series Aвтоматична кафемашина

Приготвя 3 варианта кафе, Easy Cappuccino System, Черно HD8829/09 Търсене на подобни продукти
 • Любимото ви капучино, само с едно докосване

  3000 series

  Aвтоматична кафемашина

  HD8829/09 Търсене на подобни продукти

  Със серията 3000 Easy Cappuccino на Philips любимото ви капучино е готово само с едно докосване. Благодарение на високия капацитет, събран в компактен дизайн, можете да се насладите на еспресо, кафе и капучино от пресни зърна само с докосването на един бутон. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 949.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Любимото ви капучино, само с едно докосване

С висок капацитет в компактен размер

 • Горещо еспресо, кафе и капучино с натискането на един бутон

  Можете да постигнете перфектно приготвено еспресо направо в чашата си от току-що смлени зърна, като просто натиснете бутон и изчакате няколко секунди. Сега с новата Easy Cappuccino System вашето капучино с едно докосване никога не е било по-лесно. Също така можете да имате две чашки за кафе по едно и също време, благодарение на функцията 2x.

 • Мощни керамични брус мелачки за дълготрайно качество

  Керамични материали осигуряват дълготрайна производителност и безшумна работа без износване. Това означава, че кафето ви винаги ще е смляно както първия път, осигуряващо най-доброто от кафените зърна за повече от 15 000 чаши.

 • Горещо кафе от първата чаша с бойлер с бързо нагряване

  Кажете сбогом на хладкото кафе. Бойлерът с бързо нагряване осигурява горещо кафе и капучино за вашето семейство от първата чаша за нула време.

 • AROMA PLUS: Насладете се на по-силен аромат с функцията Aroma Plus

  В настроение ли сте за силно кафе? Просто натиснете бутона Aroma plus и се насладете за по силно еспресо, кафе и капучино за нула време. Машината ще увеличи количеството кафе за мелене, за да ви осигури силно и вкусно кафе.

 • Запазете любимата си дължина с функцията за запаметяване

  Винаги получавате кафе, приготвено според личните ви предпочитания, благодарение на функцията ни за запаметяване, която ви позволява да регулирате и запаметите дължината на кафето и капучиното в чашата си. С тази функция, вашата машина знае точно как предпочитате вашето кафе и капучино.

 • Регулируеми настройки за мелене, за да задоволи всеки вкус

  Можете да регулирате мелачките на 5 различни нива. Изберете най-финото смилане за плътно еспресо или най-едрото смилане за по-леко кафе според предпочитания от вас вкус.

 • Висок капацитет в компактен размер

  Наслаждавайте се на повече пространство и по-продължителна работа без презареждане благодарение на контейнерите за зърна, вода и отпадъци с голям капацитет в супер компактна конструкция. Тази интелигентна, изцяло автоматична кафемашина ви предоставя максимално удобство, върхова ефективност и голям капацитет (1,8 л (60,8 унции) на водния резервоар, 250 г (0,5 фунта) на контейнера за зърна и капацитет на контейнера за отпадъци за до 15 порции).

 • Подхожда на чашата ви благодарение на регулируемия улей за кафе

  Независимо какъв е размерът на любимата ви чаша, с едно движение улеят за кафе се регулира така, че да се запази целият аромат и кафето ви да остане перфектно горещо точно в чашата ви. При най-високата позиция улеят дори може да побере чаша за лате макиато от 15 см (5,9 инча).

 • Включва външен контейнер за мляко, лесен за чистене и съхранение

  Насладете се на капучино с каймак с млякото, което предпочитате, благодарение на външния контейнер за мляко. Лесно го изключете от машината и го поставете в хладилника за дълготрайна свежест. Капучиното с всякакъв вид мляко никога не е било толкова лесно.

 • Почиства остатъци от мляко с нашата функция за дълбоко почистване MILK CLEAN

  Гарантира добра хигиена за вас и вашето семейство с функцията за дълбоко почистване MILK CLEAN. Само за няколко секунди всички отпадъци от мляко са почистени, за да можете спокойно да се насладите на вашето капучино.

 • Подвижен блок за приготвяне за добра хигиена

  Блокът за приготвяне е сърцето на всяка изцяло автоматична кафемашина и трябва да се почиства веднъж седмично. Нашият блок за приготвяне е лесно достъпен отстрани и може да се извади само с едно щракване за лесно измиване с течаща вода.

 • Цикъл за автоматично почистване и програма за премахване на накип

  Тази кафемашина за еспресо е проектирана автоматично да почиства веригата си за кафе с вода при стартиране и изключване за осигуряване на чудесен, свеж вкус с всяка чаша кафе. Потребителският интерфейс с LED светлини ще ви предупреди своевременно, когато е необходимо декалциране, за да гарантира дългия живот на вашата кафемашина.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува