3000 series Aвтоматична кафемашина

4 напитки, Авт. приставка за разпенване на млякото, Черно HD8824/09 Търсене на подобни продукти
 • Вашето любимо кафе е на едно докосване разстояние

  3000 series

  Aвтоматична кафемашина

  HD8824/09 Търсене на подобни продукти

  Насладете се на идеално еспресо, като извлечете най-доброто от всяко свежо зърно от кафе, благодарение на 100% керамични мелачки, които не прегряват кафените зърна. Разпенването на млякото се извършва с едно докосване благодарение на автоматичната приставка за разпенване на млякото. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 859.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Вашето любимо кафе е на едно докосване разстояние

С уникалната 100% керамична мелачка за идеален вкус

 • Еспресо от свежи зърна с едно докосване на бутон

  Можете да постигнете перфектно приготвено еспресо, или две наведнъж, направо в чашата си от току-що смлени зърна, като просто натиснете бутон и изчакате няколко секунди.

 • Гъста млечна пяна с едно докосване с автоматичната приставка за разпенване на млякото

  Приготвянето на кадифено капучино е лесно благодарение на автоматичната приставка за разпенване на млякото. Приставката за разпенване на млякото, която баристите наричат също “cappuccinatore”, изтегля млякото директно от кутия или кана, разпенва го автоматично и го дозира в чашата ви с постоянен поток от мляко без пръски.

 • Отличен вкус благодарение на 100% керамични мелачки

  Сбогувайте се с вкуса на изгорено кафе благодарение на 100% керамични мелачки, проектирани така, че да не прегряват зърната. Керамичният материал също така гарантира дълготрайна ефективност и безшумна работа.

 • Регулируеми настройки за мелене за предпочитания от вас вкус

  Можете да регулирате мелачките на 5 различни нива. Изберете най-финото смилане за плътно еспресо или най-едрото смилане за по-леко кафе според предпочитания от вас вкус.

 • Получете кафе с персонализирана дължина благодарение на функцията за запаметяване

  Винаги ще получавате идеална чаша кафе, приготвено според личните ви предпочитания, благодарение на функцията ни за запаметяване, която ви позволява да регулирате и запаметите дължината на кафето в чашата си. Наслаждавайте се на превъзходно кафе в любимата си чаша само с докосване на бутон.

 • Управлявайте кафемашината си лесно чрез интуитивния потребителски интерфейс

  Семплият и интуитивен потребителски интерфейс с големи бутони ви помага лесно да взаимодействате с кафемашината си и да получавате най-доброто представяне.

 • Подхожда на чашата ви благодарение на регулируемия улей за кафе

  Независимо какъв е размерът на любимата ви чаша, с едно движение улеят за кафе се регулира така, че да се запази целият аромат и кафето ви да остане перфектно горещо точно в чашата ви. При най-високата позиция улеят дори може да побере чаша за лате макиато от 15 см (5,9 инча).

 • Удоволствие без досада: висок капацитет в компактна конструкция

  Наслаждавайте се на повече пространство и продължавайте по-дълго без презареждане благодарение на контейнерите за зърна, вода и отпадъци с голям капацитет в супер компактна конструкция. Тази интелигентна, изцяло автоматична кафемашина ви предоставя максимално удобство, върхова ефективност и голям капацитет (1,8 л (60,8 унции) на водния резервоар, 250 г (0,5 фунта) на контейнера за зърна и капацитет на контейнера за отпадъци за до 15 порции).

 • Лесно почистване благодарение на подвижния блок за приготвяне

  Блокът за приготвяне е сърцето на всяка изцяло автоматична кафемашина и следва да се почиства веднъж седмично. Нашият блок за приготвяне е лесно достъпен отстрани и може да се извади само с едно щракване за лесно измиване с течаща вода.

 • Цикъл за автоматично почистване и програма за премахване на накип

  Тази кафемашина за еспресо е проектирана автоматично да почиства веригата си за кафе с вода при стартиране и изключване за осигуряване на чудесен, свеж вкус с всяка чаша кафе. Потребителският интерфейс с LED светлини ще ви предупреди своевременно, когато е необходимо декалциране, за да гарантира дългия живот на вашата кафемашина.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува