2100 series Aвтоматична кафемашина

Приготвя 3 варианта кафе, Easy Cappuccino System, Сребристо и черно HD8652/59 Търсене на подобни продукти
 • Голямо капучино, малка машина

  2100 series

  Aвтоматична кафемашина

  HD8652/59 Търсене на подобни продукти

  Няма нищо сложно в приготвянето на вкусно еспресо и капучино с каймак. С новата серия 2100 любимата ви напитка е готова само с едно докосване, поднесена в малка и лесна за употреба машина, която пасва във вашата кухня и начина ви на живот. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 799.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Голямо капучино, малка машина

Приготвянето на OneTouch капучино с прясно мляко вече е удобно

 • Горещо еспресо, кафе и капучино с натискането на един бутон

  Можете да постигнете перфектно приготвено еспресо направо в чашата си от току-що смлени зърна, като просто натиснете бутон и изчакате няколко секунди. Сега с новата Easy Cappuccino System вашето капучино с едно докосване никога не е било по-лесно. Също така можете да имате две чашки за кафе по едно и също време, благодарение на функцията 2x.

 • Мощни керамични брус мелачки за дълготрайно качество

  Керамични материали осигуряват дълготрайна производителност и безшумна работа без износване. Това означава, че кафето ви винаги ще е смляно както първия път, осигуряващо най-доброто от кафените зърна за повече от 15 000 чаши.

 • Горещо кафе от първата чаша с бойлер с бързо нагряване

  Кажете сбогом на хладкото кафе. Бойлерът с бързо нагряване осигурява горещо кафе и капучино за вашето семейство от първата чаша за нула време.

 • Силно кафе, както го обичате, с опция за избор на силата на кафето

  Винаги ще получавате перфектно еспресо или капучино, приготвено според личните ви предпочитания, благодарение на опцията за избор на сила на кафето. Тази функция ви позволява бързо да изберете количеството кафе за мелене, за постигане на по-силно или по-слабо еспресо. Насладете се на превъзходно кафе точно по вашия вкус само с докосване на бутон.

 • Запазете любимата си дължина с функцията за запаметяване

  Винаги получавате кафе, приготвено според личните ви предпочитания, благодарение на функцията ни за запаметяване, която ви позволява да регулирате и запаметите дължината на кафето и капучиното в чашата си. С тази функция, вашата машина знае точно как предпочитате вашето кафе и капучино.

 • Регулируеми настройки за мелене, за да задоволи всеки вкус

  Можете да регулирате мелачките на 5 различни нива. Изберете най-финото смилане за плътно еспресо или най-едрото смилане за по-леко кафе според предпочитания от вас вкус.

 • Побира се във всяка кухня благодарение на малкия размер и достъпа отпред

  Няма значение колко е голяма кухнята ви: тази кафемашина се побира дори в най-малките места и е изключително удобна, така че можете да достигнете до контейнерите за вода и отпадъци от предната страна. Нищо не пречи на вашето удоволствие!

 • Управлявайте кафемашината си лесно чрез интуитивния потребителски интерфейс

  Семплият и интуитивен потребителски интерфейс с големи бутони ви помага лесно да взаимодействате с кафемашината си, а светодиодните индикатори ви известяват точно какво се случва.

 • Включва външен контейнер за мляко, лесен за чистене и съхранение

  Насладете се на капучино с каймак с млякото, което предпочитате, благодарение на външния контейнер за мляко. Лесно го изключете от машината и го поставете в хладилника за дълготрайна свежест. Капучиното с всякакъв вид мляко никога не е било толкова лесно.

 • Почиства остатъци от мляко с нашата функция за дълбоко почистване MILK CLEAN

  Гарантира добра хигиена за вас и вашето семейство с функцията за дълбоко почистване MILK CLEAN. Само за няколко секунди всички отпадъци от мляко са почистени, за да можете спокойно да се насладите на вашето капучино.

 • Подвижен блок за приготвяне за добра хигиена

  Блокът за приготвяне е сърцето на всяка изцяло автоматична кафемашина и трябва да се почиства веднъж седмично. Нашият блок за приготвяне е лесно достъпен отстрани и може да се извади само с едно щракване за лесно измиване с течаща вода.

 • Програма за цикъл на автоматично почистване

  Тази машина за еспресо е прокетирана да почиства автоматично с вода каналите на преминаване на кафето при включване или изключване, за да се гарантира страхотен, пресен вкус на кафе с всяка чаша.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува