Гладене
Ютия с парен генератор
Ютия с парен генератор с налягане до 6,5 бара

PerfectCare Elite Ютия с парогенератор

До 6, 5 бара налягане, 450 г, парен удар, Заключване при носене, 1, 8 л подвижен воден резервоар GC9622/20 Търсене на подобни продукти
 • Най-мощната пара за най-бързото гладене*

  PerfectCare Elite

  Ютия с парогенератор

  GC9622/20 Търсене на подобни продукти

  PerfectCare Elite е най-добрата и ефективна ютия с парен генератор от Philips. С технологията OptimalTEMP можете да гладите от дънки до коприна, без да настройвате температурата. Гарантирано без изгаряне на всички подходящи за гладене дрехи. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 669.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Сега, гладенето е

2 пъти по-бързо

Най-интелигентните ютии без
настройки за температура

Най-мощната пара за най-бързото гладене*

Свръхудобно гладене

 • Ефективно и лесно декалциране на уреда ви за по-дълъг живот

  Изключително дълготрайна ефективност на парата: ексклузивната функция Easy De-Calc от Philips осигурява идеалния начин за отстраняване на варовик и удължаване на живота на ютията ви с парен генератор. Ютията ви ще ви напомни със светлинен и звуков сигнал, когато е необходимо да почистите. Едва когато уредът ви е студен, отворете копчето Easy De-Calc и просто излейте мръсната вода и варовика в чаша.

 • Пестене на енергия с ECO режим

  Като използвате ECO режима с намалено количество пара можете да пестите енергия без компромиси с резултатите от гладенето. За по-бързо гладене превключете на режима Turbo, която генерира повече пара.

 • леката ютия прави гладенето по-лесно и удобно

  Ютията на парния ви генератор е с идеално тегло: невероятно лека и удобна за използване. Тя се плъзга лесно по дрехите ви, премахва най-упоритите гънки за нула време и намалява натоварването на китката ви. Тя също така прави вертикалната обработка с пара много лесна и ефективна. Вече можете удобно и ефективно да премахвате гънките от деликатните си дрехи, като сака, рокли и дори трудни за гладене дрехи с плисета, декорации, копчета и други, вертикално.

 • Много мощна пара за ултрабързи резултати от гладенето

  Иновативната система за пара генерира изключително мощна пара, която прониква в дълбочина в тъканите, като прави гладенето по-бързо и по-добро. Силата на парата може да се регулира според нуждите ви.

 • Гладете от дънки до коприна без необходимост от регулиране на температурата

  Вече можете да гладите от дънки до коприна без необходимост от регулиране на температурата. Гарантирано без изгаряне за всички подходящи за гладене тъкани. Революционна технология с 1) Авангардния интелигентен управляващ процесор, който задава идеалната температура на гладещата плоча 2)Изключително мощна циклонна система за пара с няколко камери, който осигурява по-мощна постоянна пара, и изключително лека ютия, които правят гладенето по-лесно и по-бързо.

 • Подходяща за вода от чешмата, пълнене по всяко време докато гладите

  Вашата ютия с парен генератор е проектирана за използване с вода от чешмата. Докато гладите, когато водата в резервоара свърши, можете да го напълните лесно, без да изчаквате или изключвате уреда.

 • Можете безопасно да оставите горещата плоча върху дъската за гладене

  Иновативната технология OptimalTEMP от Philips гарантира защита за всички подходящи за гладене тъкани. При гладене няма нужда да слагате ютията си обратно върху базата, просто оставете горещата гладеща плоча директно върху дрехите или памучното покривало на дъската за гладене. Тя няма да повреди нито дрехите, нито дъската. Това прави гладенето по-лесно, с по-малко напрежение на китката.

 • Функцията за предпазно автоматично изключване

  Функцията за предпазно автоматично изключване автоматично изключва уреда, ако не е използван в продължение на 10 минути.

 • Изпитана и одобрена от независими текстилни експерти

  Тази ютия е изпитана и одобрена от независими институти – експерти в текстила, за отличната си ефективност при гладене, като DWI, IWTO, Woolmark. Програмата Woolmark Apparel Care помага на потребителите да идентифицират качествени продукти за пране, одобрени от The Woolmark Company за използване върху вълнени продукти. Philips с ексклузивната си технология OptimalTEMP досега е единствената марка, сертифицирана по стандарта Gold от Woolmark. Можете да сте сигурни, че одобрените от Woolmark продукти за грижа за облеклото са напълно подходящи за всякакъв тип вълнени дрехи.

 • Нашата гладеща повърхност с най-добро плъзгане

  Нашата гладеща повърхност с най-добро плъзгане и устойчивост на надраскване с 5-звездна оценка и вграден слой от титанов оксид

 • До 6,5 бара налягане

  Колкото повече е парата, толкова по-бързо е гладенето. Тази ютия с парен генератор гарантира постоянна мощна пара, която прониква дълбоко в дрехите, правейки гладенето по-бързо и по-добро. Силата на парата може да се регулира според нуждите ви.

Вижте всички спецификации
 • Тегло на ютията и ниво на парата (норма IEC60311), в сравнение с 10 най-продавани парни генератори; изпитана през декември 2014 г.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува