Генератор за пара под налягане

  Отлични резултати, минимално усилие

  Едновременно мощна и изненадващо удобна ютия. Тази система за гладене Philips дава непрекъсната пара с високо налягане. Големият подвижен воден резервоар може да се пълни по всяко време и навсякъде, което прави гладенето бързо и лесно. Вижте всички предимства

 • Отлични резултати, минимално усилие

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

8500 series Генератор за пара под налягане

Сега, гладенето е

2 пъти по-бързо

Най-интелигентните ютии без
настройки за температура

Отлични резултати, минимално усилие

Гладене без компромиси

 • Ергономична и лека ютия 1,2 кг

  Ергономичният дизайн на ютията улеснява удобното гладене, намалявайки натоварването на китката. Извитата нагоре ръкохватка осигурява естествено положение, намаляващо усилието при гладене. Конструкцията на ютията предотвратява и повтарящите се движения за поставяне й на пета. Ютията е лека (1,2 кг) за лесно и удобно гладене.

 • Спестете 20% от потребяваната енергия и 40% от потребяваната вода

  Спестете 20% от потребяваната енергия и 40% от потребяваната вода, като изберете екологичната настройка на своята ютия Philips. Екологичната настройка предлага най-енергийно ефективния начин за постигане на идеален резултат при гладене.

 • До 5 бара налягане

  До 5 бара налягане

  Колкото повече е парата, толкова по-бързо е гладенето. Тази ютия с парен генератор гарантира постоянна мощна пара, която прониква дълбоко в дрехите, правейки гладенето по-бързо и по-добро. Силата на парата може да се регулира според нуждите ви.

 • Пара без прекъсване до 120 г/мин

  Пара без прекъсване до 120 г/мин

  Колкото повече е парата, толкова по-бързо е гладенето. Уникалната технология в ютията с парен генератор Philips създава мощна пара, с което прави гладенето по-лесно, по-добро и по-бързо.

 • Лесно прибиране на кабела с едно движение - само с натискане на бутон

  Лесно прибиране на кабела с едно движение - само с натискане на бутон

  Благодарение на автоматичното навиване на кабела можете само да натиснете бутона, за да приберете автоматично захранващия кабел.

 • Подвижен воден резервоар с вместимост 1,6 л

  Подвижен воден резервоар с вместимост 1,6 л

  Голямата вместимост на резервоара за вода ви позволява да гладите с пара, без да трябва да го пълните често. Резервоарът събира толкова вода, че можете да гладите до 3 часа без прекъсване. Тъй като е подвижен, можете да го допълвате по всяко време. Това позволява мощна пара без ограничение.

 • Постоянните пластини за антикалциране вътре в уреда забавят натрупването на накип.

  Постоянните пластини за антикалциране вътре в уреда забавят натрупването на накип.

  Постоянните пластини за антикалциране забавят натрупването на накип и осигуряват по-добра защита на вашата система за гладене

 • Парен удар до 200 г

  Парен удар до 200 г

  Парният удар може да се използва за вертикално гладене и упорити гънки.

 • Лесно промиване без допълнителни принадлежности

  За да удължите експлоатационния срок на вашата система за гладене, ви препоръчваме да изплаквате вътрешността на резервоара й. Лесно е, с помощта на бутона за лесно изплакване. Не се нуждаете от никакви допълнителни принадлежности, за да изплакнете вашата система за гладене.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува