PerfectCare Pure

  Ютия с парогенератор

  По-бързо и лесно гладене

  Гладете дрехите си, без да регулирате температурата благодарение на революционната технология OptimalTEMP. Много по-компактна и лека конструкция за по-лесно прибиране. 99% без накип, касетите против варовик Pure Steam удължават живота 5 пъти Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

PerfectCare Pure Ютия с парогенератор

Макс. 5, 2 бара налягане на помпата, Парен удар 250 г, Заключване при носене, 1, 5 л фиксиран воден резервоар GC7640/80 Търсене на подобни продукти

Сега, гладенето е

2 пъти по-бързо

Най-интелигентните ютии без
настройки за температура

По-бързо и лесно гладене

не се изисква регулиране на температурата

 • Гладете от дънки до коприна без необходимост от регулиране на температурата

  Гладете от дънки до коприна без необходимост от регулиране на температурата

  "Вече можете да гладите от дънки до коприна без необходимост от настройване на температурата. Гарантирано без изгаряния върху всички подходящи за гладене тъкани. Революционна технология със 1) Авангарден интелигентен управляващ процесор, който контролира прецизно температурата на гладещата плоча. Не се налага да регулирате температурата. 2) Компактна система за пара ProVelocity, която осигурява повече пара за по-бързо гладене. Тя позволява постигането на компактни размери на парния генератор за по-лесно съхранение."

 • Пестене на енергия с ECO режим

  Пестене на енергия с ECO режим

  Като използвате ECO режима с намалено количество пара можете да пестите енергия без компромиси с резултатите от гладенето. За по-бързо гладене превключете на режима Turbo, която генерира повече пара.

 • Подходяща за вода от чешмата, пълнене по всяко време докато гладите

  Подходяща за вода от чешмата, пълнене по всяко време докато гладите

  Вашата ютия с парен генератор е проектирана за използване с вода от чешмата. Докато гладите, когато водата в резервоара свърши, можете да го напълните лесно, без да изчаквате или изключвате уреда.

 • Заключете ютията си надеждно към базовата станция

  Заключете ютията си надеждно към базовата станция

  Вашата ютия с парен генератор е оборудвана със защитно заключване за носене. Можете да заключите ютията си надеждно към основата, което я прави по-безопасна и намалява риска някой да докосне горещата плоча. Можете също така лесно да носите парния генератор.

 • Можете безопасно да оставите горещата плоча върху дъската за гладене

  Можете безопасно да оставите горещата плоча върху дъската за гладене

  Иновативната технология OptimalTEMP от Philips гарантира защита за всички подходящи за гладене тъкани. При гладене няма нужда да слагате ютията си обратно върху базата, просто оставете горещата гладеща плоча директно върху дрехите или памучното покривало на дъската за гладене. Тя няма да повреди нито дрехите, нито дъската. Това прави гладенето по-лесно, с по-малко напрежение на китката.

 • Изпитана и одобрена от независими текстилни експерти

  Изпитана и одобрена от независими текстилни експерти

  Тази ютия е изпитана и одобрена от независими институти – експерти в текстила, за отличната си ефективност при гладене, като DWI, IWTO, Woolmark. Програмата Woolmark Apparel Care помага на потребителите да идентифицират качествени продукти за пране, одобрени от The Woolmark Company за използване върху вълнени продукти. Philips с ексклузивната си технология OptimalTEMP досега е единствената марка, сертифицирана по стандарта Gold от Woolmark. Можете да сте сигурни, че одобрените от Woolmark продукти за грижа за облеклото са напълно подходящи за всякакъв тип вълнени дрехи.

 • Автоматично изключване за безопасност и пестене на енергия

  Автоматично изключване за безопасност и пестене на енергия

  Функцията за предпазно автоматично изключване автоматично изключва уреда, ако не е използван в продължение на 5 минути.

 • Нашата гладеща повърхност с най-добро плъзгане

  Нашата гладеща повърхност с най-добро плъзгане

  Нашата гладеща повърхност с най-добро плъзгане и устойчивост на надраскване с 5-звездна оценка и вграден слой от титанов оксид

 • 1,5 л воден резервоар, до 2 часа гладене

  1,5 л воден резервоар, до 2 часа гладене

  Благодарение на капацитета от 1,5 л на водния резервоар можете да гладите до 2 часа непрекъснато, без да доливате вода. Големият отвор за пълнене прави пълненето бързо. Можете да пълните генератора за пара под чешмата или да използвате кана/ голяма бутилка.

 • Парен удар до 250 г

  Парният удар може да се използва за вертикално гладене и упорити гънки.

 • Макс. 5 бара налягане на помпата

  Благодарение на помпата с високо налягане, с която е оборудван уредът, водата се предава към ютията под формата на мощна пара. Също така технологията ProVelocity позволява генерирането на постоянна и мощна пара, която излиза от гладещата повърхност без кондензиране на вода.

 • Най-компактният и лек парен генератор

  Компактният дизайн прави уреда ви лесен за съхранение. Пространство вече никога няма да бъде проблем! Тъй като той е много лек, уредът ви е лесен за носене. Леката му ютия ще направи гладенето ви много по-удобно.

 • 99% защита от варовик с касетка против варовик PureSteam

  Пълнителят с филтър против варовик PureSteam премахва 99% от варовика от чешмяната вода. Той гарантира постоянен поток на парата и предпазва от петна от варовик върху дрехите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува