SpeedCare

  Ютия с парогенератор

  По-бързо и по-лесно гладене**

  Парният генератор Philips SpeedCare генерира повече пара от парна ютия и ви помага да гладите по-бързо. Наслаждавайте се на повече време със семейството си, като намалите времето за гладене, използвайки ютията с парен генератор Philips SpeedCare. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 229.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

SpeedCare Ютия с парогенератор

Макс. 4, 4 бара налягане на помпата, 1, 2 л фиксиран воден резервоар GC6606/20 Търсене на подобни продукти

Сега, гладенето е

2 пъти по-бързо

Най-интелигентните ютии без
настройки за температура

По-бързо и по-лесно гладене**

с 2 пъти повече пара** от парна ютия

 • Керамична гладеща повърхност за по-добро плъзгане

  Керамична гладеща повърхност за по-добро плъзгане

  Керамичната гладеща повърхност е устойчива на надраскване, плъзга се добре и е лесна за почистване.

 • Непрекъсната пара до 95 г/мин

  Непрекъсната пара до 95 г/мин

  Колкото повече е парата, толкова по-бързо е гладенето. Уникалната технология, използвана в ютията с парен генератор Philips, създава мощна пара, с което прави гладенето по-лесно, по-добро и по-бързо.

 • Макс. 4,4 бара налягане на помпата

  Колкото повече е парата, толкова по-бързо е гладенето. Тази ютия с парен генератор гарантира постоянна мощна пара, която прониква дълбоко в дрехите, правейки гладенето по-бързо и по-добро. Силата на парата може да се регулира според нуждите ви.

 • Интелигентна система за почистване на варовик със звуково и светлинно напомняне

  Интелигентната система за почистване на варовик е вградена функция за премахване на котлен камък и почистване, която защитава ютията ви с парен генератор. Приблизително на всеки 10 часа гладене ще ви напомня със звуков и светлинен сигнал да изпълните процеса по почистване на варовик. Резервоарът за почистване на варовик ви осигурява увереност по време на процеса по почистване, за да можете просто да поставите ютията, вместо да я държите и да напрягате талията си. След процеса по почистване, цялата замърсена вода се събира в резервоара и ютията ви с парен генератор отново е готова за употреба.

 • Готовност за използване за 2 минути, с допълване без ограничения

  Парата е готова за използване за 2 мин и можете да допълвате по всяко време докато гладите.

 • Олекотена и с компактен размер за по-лесно съхранение

  Благодарение на революционната технология ProVelocity направихме нашата ютия с парен генератор по-компактна от всякога. Компактният парен генератор се побира с лекота на дъската ви за гладене, което прави гладенето по-удобно. В допълнение, вашият парен генератор заема по-малко място за съхранение.

 • 1,2 л воден резервоар и доливане по всяко време при гладене

  Парният генератор SpeedCare разполага с 1,2 л капацитет на водния резервоар, за да можете да гладите повече от 1 час, като при големи количества дрехи, ви помага да намалите честотата на доливането. Технологията също ще ви позволи да доливате водния резервоар по време на гладене, без да чакате 2 часа ютията да се охлади.

 • Троен прецизен връх за оптимално управление и видимост

  Върхът на тази ютия Philips е прецизен по 3 начина: изострен е, има улей за копчета и елегантен дизайн на носа. Тройно прецизният връх ви позволява да достигнете дори най-трудните области, например около копчетата или между гънките.

Вижте всички спецификации
 • В сравнение с парна ютия Philips EasySpeed

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува