• 8 интелигентни решения за наистина лесно гладене

  Easy8

  Дъска за гладене

  GC240/25 Търсене на подобни продукти

  Дъската за гладене играе важна роля при гладенето. В новата дъска за гладене Philips сме помислили за всеки детайл, за да направим гладенето наистина лесно. Тази уникална дъска включва 8 интелигентни решения, които решават всички проблеми при гладенето. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Сега, гладенето е

2 пъти по-бързо

Най-интелигентните ютии без
настройки за температура

8 интелигентни решения за наистина лесно гладене

С уникалната система ShoulderWing

 • Лесно гладене на ризи: уникална система ShoulderWing

  С уникалната система ShoulderWing гладенето на ризи е по-лесно от всякога. Тази иновационна система ви помага да изгладите ризите с по-малко обръщане, като ви спестява време и усилия. Прибиращата се система ShoulderWing позволява да я отворите или затворите, според това каква дреха ще гладите.

 • По-гладко плъзгане с многослойното покритие на дъската

  Най-горният слой на дъската е изработен от 100% памук и е подсилен със слой дунапрен и слой филц. Това съчетание осигурява удобна и гладка гладеща повърхност.

 • Гладите повече наведнъж: дъска с размер XL

  Гладете по-бързо с дъската за гладене с размер XL (120 x 45 см) на Philips. Идеална е също и за гладене по-големи неща, като спално бельо и покривки за маса.

 • Кабелът няма да ви пречи: специален държач за кабел

  Използвайте държача за кабел, за да държите настрана кабела и маркуча за пара. Държачът повдига кабела, така че да не допира дрехата, която гладите, и да не мачка вече изгладените части.

 • Окачвате дрехите след гладене: удобен лост за окачване

  Вече няма да се чудите къде да окачите току-що изгладените ризи. Можете да окачвате дрехите, веднага след като ги изгладите, на удобния лост за окачване.

 • Идеална в комбинация с генератори за пара: XL поставка за ютия

  Стабилната и много голяма поставка за ютия е идеална за генератори за пара под налягане. Освен това тя е топлоустойчива и безопасна за използване с парни ютии.

 • Проектирана за безопасност: заключване за деца и транспорт

  Заключването за деца и транспортиране предотвратява случайно падане на дъската по време на гладене и държи дъската заключена, когато я съхранявате.

 • Допълнителна стабилност: конструкция с двойни крака с капачки против плъзгане

  Дъската за гладене предлага допълнителна стабилност, благодарение на конструкцията с двойни крака с капачки против плъзгане.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува