Мини Hi-Fi система

  Дистанционно управление на MP3 музика от вашия компютър

  Искате да управлявате дистанционно вашия компютър с MP3 музиката, който се превръща в огромен MP3 джубокс? С USB PC връзка можете! Плюс игрови порт и wOOx технология, които ще увеличат удоволствието от играта и музиката чрез динамичния усилвател на FWM779 Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Дистанционно управление на MP3 музика от вашия компютър

 • Слушайте 50 часа MP3 музика от CD

  Слушайте 50 часа MP3 музика от CD
 • Високоговорители по технология wOOx с подчертан фронт

  Високоговорители по технология wOOx с подчертан фронт
 • USB PC Link превръща вашия компютър в масивен MP3 музикален джубокс

  USB PC Link ви дава възможност да възпроизвеждате своя MP3 музика през мощните високоговорители на аудио системите на Philips, а не през високоговорителите на компютъра. Като свържете компютър директно към вашата аудио система с USB кабел, можете да подавате музика директно към вашата звукова система, превръщайки компютъра в "масивен MP3 музикален джубокс". Бутоните за управление на аудио системата и дистанционното осигуряват лесна навигация и управление на MP3 музиката, записана в списъка на MusicMatch. Освен това, на дисплея на звуковата система можете да видите информация за заглавието на песента, както и изминалото време на възпроизвеждане.

 • Цифров усилвател клас D за качествен звук

  Class ‘D’ Digital Amplifier приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят Class ‘D’ има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AV усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува