Мини Hi-Fi система

  Мощен, чист и великолепен звук

  Hi-Fi системата FWM6000/10 дава още повече мощ на музиката с обща изходна мощност от 550 W RMS и 7500 W PMPO. Събуфърът възпроизвежда богати баси, а UniSound осигурява чист и естествен звук. Наслаждавайте се на музика от USB устройства и портативни музикални плейъри. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мощен, чист и великолепен звук

с тази звукова система

 • MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  Технологията MAX Sound дава мигновено усилване на басите, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващо преживяване при слушане само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите и силата до максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване - както на силата, така и на звуковия спектър - и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

 • Двоен усилвател за по-добър звук

  Двоен усилвател за по-добър звук

  Двойният усилвател дава по-добро качество на звука, като намалява интермодулацията между високоговорителя за ниски и високоговорителя за високи честоти, тъй като всеки звуковод има свой собствен усилвател. Резултатът е баси с дълбоко и мощно, въздействащо звучене и без много влияние върху по-високите честоти, за запазване на тяхната чистота и детайлност. В комбинация с прецизната конструкция с активно пресичане, той осигурява по-добро управление на фазата и честотния диапазон на всеки звуковод, което дава по-балансиран и естествен звук.

 • MP3 Link за възпроизвеждане на преносима музика

  MP3 Link за възпроизвеждане на преносима музика

  MP3 връзката позволява директно възпроизвеждане на MP3 съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието от слушането на любимата ви музика с превъзходно качество на звука, излизащ от аудио системата, MP3 връзката е и изключително удобна, защото всичко, което трябва да направите, е да включите своя MP3 плейър в аудио системата.

 • Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  С устройството за смяна на 3 диска можете във всеки момент да избирате между три различни компактдиска в устройството. Тази удобна функция ви позволява да се наслаждавате на разнообразна музика и ви пести ценно време за честа смяна на компактдискове.

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • UniSound за превъзходен, кристално чист звук

  UniSound за превъзходен, кристално чист звук

  Пригответе се за безспорно по-чиста и естествена музика. Технологията UniSound, плод на нашия инженерен опит и постижения в акустичния дизайн, възпроизвежда звука точно така, както е замислено да звучи. При обикновените високоговорители, говорителят за високи и говорителят за ниски честоти са на разстояние един от друг и звукът им идва от различни посоки. Това създава силни смущения, които изкривяват звука, и затова той звучи неестествено, равно и безжизнено. UniSound освобождава музиката, като поставя говорителя за високи и говорителя за ниски честоти в уникални позиции и използва технологията за прецизно пресичане на звука, която драстично намалява смущенията, за да се наслаждавате на естествен звук, напълно верен с оригинала.

 • 500 W RMS мощност за чудесен звук за филми и музика

  500 W RMS мощност за чудесен звук за филми и музика
 • Записвайте цифрово музика от компактдискове, радио и караоке в USB устройство

  Записвайте цифрово музика от компактдискове, радио и караоке в USB устройство
Вижте всички спецификации
 • Избягвайте прекомерната употреба на комплекта при сила на звука над 85 децибела, тъй като това може да увреди слуха ви.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува