MP3 Мини Hi-Fi система

  Слушайте MP3 музика с богат звук и възможности за свързване

  Слушайте, записвайте цифрово и никога не изпускайте любимите си радиопрограми! FWM593 ви позволява да записвате цифрово музикални файлове от компактдискове и от радиото. Изключително мощен бас и виртуален съраунд звук - животът е просто един голям безкраен концерт!

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушайте MP3 музика с богат звук и възможности за свързване

с Rip Plus

 • MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound технологията дава мигновено усилване на басите, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващо преживяване при слушане само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите и силата до максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване - както на силата, така и на звуковия спектър - и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

 • Караоке за безкрайно караоке забавление у дома

  Караоке за безкрайно караоке забавление у дома

  Караоке функцията на вашия DVD плейър ви осигурява безкрайно забавление и максимално удоволствие от звука и пеенето. Можете да подобрите изпълнението си като добавите "ехо" ефект към гласа си. Регулаторите за избор на гама ви позволяват да изберете оптимална гама за вашия гласов диапазон.

 • MP3 Link за възпроизвеждане на преносима музика

  MP3 Link за възпроизвеждане на преносима музика

  MP3 връзката позволява директно възпроизвеждане на MP3 съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието от слушането на любимата ви музика с превъзходно качество на звука, излизащ от аудио системата, MP3 връзката е и изключително удобна, защото всичко, което трябва да направите, е да включите своя MP3 плейър в аудио системата.

 • Записвайте цифрово музика от компактдискове, радио и караоке в USB устройство

  Записвайте цифрово музика от компактдискове, радио и караоке в USB устройство
 • Двоен усилвател за по-добър звук

  Двоен усилвател за по-добър звук
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува