MP3 Мини Hi-Fi система

  Моментално възпроизвеждайте и записвайте цифрово музика

  За музикално развлечение без край FWM377 ви предлага устройство за смяна на 3 CD, 30 часа непрекъснато възпроизвеждане и възможност за цифров запис на всякаква музика - от компактдискове, касети и тунер - направо в USB устройството ви. В допълнение Max Sound и динамичното усилване на басите дават страхотен звук!

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Моментално възпроизвеждайте и записвайте цифрово музика

за развлечения без край

 • Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  С устройството за смяна на 3 диска можете във всеки момент да избирате между три различни компактдиска в устройството. Тази удобна функция ви позволява да се наслаждавате на разнообразна музика и ви пести ценно време за честа смяна на компактдискове.

 • Възпроизвеждане на 30 часа MP3-CD музика

  Възпроизвеждане на 30 часа MP3-CD музика

  MP3 означава "MPEG 1 Audio layer-3".MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.

 • MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound технологията дава мигновено усилване на басите, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващо преживяване при слушане само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите и силата до максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване - както на силата, така и на звуковия спектър - и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

 • 3-степенно динамично усилване на басите за плътното им възприемане

  3-степенно динамично усилване на басите за плътното им възприемане

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от ниво едно до ниво три – с натискането на един бутон! Можете да нагласите ниво на базите, което да отговаря на вашия стил.Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • Цифрова настройка с 40 настроени станции за по-голямо удобство

  Цифрова настройка с 40 настроени станции за по-голямо удобство

  Цифровото радио предлага допълнителни музикални възможности за музикалната колекция на вашата аудио система Philips. Просто настройте станцията, която искате да зададете, и задръжте бутона за настройка, за да запаметите честотата. С настройваните станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своята любима станция, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите всеки път.

 • Обща мощност 240W RMS

  Обща мощност 240W RMS
 • 2-посочна система басрефлексни високоговорители за мощен звук

  2-посочна система басрефлексни високоговорители за мощен звук
 • Стерео касетен дек

  Стерео касетен дек
 • Цифров запис на музика от компактдискове, радио и касети в USB устройство

  С тази практична функция лесно можете да слушате цялото си музикално съдържание на Hi-Fi система направо от портативния си MP3 плейър. Просто записвайте цифрово желаното музикално съдържание от компактдискове, касети, радиопрограми или от музикалния вход на вашата система направо в USB устройството. Съхранете любимите си касети и преобразувайте съдържанието им във формат MP3 - всичко това без използване на компютър. Също така можете да зададете с таймер записването в системата на любимата си радиопрограма и тя автоматично ще запише програмата в USB устройството.

 • Incredible Surround™ за по-голямо наслаждение от звука

  Incredible Surround™ е аудио технология от Philips, която рязко увеличава звуковото поле, за да ви потопи в аудиото. Като използва най-модерно електронно изместване на фазата, Incredible Surround™ смесва звуци отляво и отдясно така, че да разшири виртуалното разстояние между двата високоговорителя. Това по-широко раздалечаване усилва многократно стерео ефекта и създава по-естествено звуково измерение. Incredible Surround™ ви дава възможност да изпитате пълен обемен звук с по-голяма дълбочина и широчина на звука, без да използвате допълнителни високоговорители.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува