MP3 Мини Hi-Fi система

  Слушайте любимата си MP3-CD музика с обогатен звук

  Извлечете максимума от вашата музика с мини Hi-Fi системата Philips FWM143 с двулентова басрефлексна система за обогатен звук. Оптимизирайте настройките си за звук чрез регулиране на баланса за различни музикални жанрове с цифрово управление на звука.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушайте любимата си MP3-CD музика с обогатен звук

 • 10 часа MP3-CD музика

  10 часа MP3-CD музика

  MP3 означава "MPEG 1 Audio layer-3".MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • Обща изходна мощност 2x20 W RMS

  Обща изходна мощност 2x20 W RMS
 • 2-посочна система басрефлексни високоговорители за мощен звук

  2-посочна система басрефлексни високоговорители за мощен звук
 • AM/FM тунер за слушане на радио

  AM/FM тунер за слушане на радио
 • Стерео касетен дек

  Стерео касетен дек
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува