Мини Hi-Fi система

  Върховно удоволствие от звука

  Обърнете внимание на привлекателната мини Hi-Fi система FWC143, която предлага превъзходен и богат звук. Ще ви хареса колко е лесна за работа и управление, просто се облегнете, отпуснете се и се наслаждавайте всеки ден на вашата музика по вашия любим начин! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Върховно удоволствие от звука

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

 • Широколентова бас-рефлексна система високоговорители

  Широколентова бас-рефлексна система високоговорители

  Басрефлексни високоговорители за изживяване с дълбоки баси. Различават се от конвенционалните високоговорители, с добавени тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е дълбок управляван бас и ниски изкривявания. В съчетание с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

 • AM/FM тунер за слушане на радио

  AM/FM тунер за слушане на радио
 • Стерео касетен дек

  Стерео касетен дек
 • Възпроизвеждане на CD, CD-R и CD-RW дискове

  Philips е известен с това, че продуктите му са съвместими с много дискове, предлагани на пазара. Тази аудиосистема ви позволява да се радвате на музика от CD,CD-R и CD-RW дискове. На един компактдиск може да се съхраняват до 10 часа музика. CD-RW (съвместим с CD-презаписваем) означава, че вашата аудиосистема може да възпроизвежда както CD-записваеми (CD-R), така и CD-презаписваеми (CD-RW) дискове. CD-R дисковете могат да се записват един път и да се възпроизвеждат на всеки аудио CD плейър, а CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват много пъти и да се възпроизвеждат само на съвместими аудио CD плейъра..

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува