USB 2.0 High-speed

  USB флаш устройство

  Най-сигурният начин за пренасяне на вашите данни

  USB флаш-дисковете Philips са най-сигурният начин за пренасяне на данните. Всичките ви файлове са поверителни и защитени с парола за достъп и уникалната функция "изгубени вещи". Те могат да поберат 512 MB и да прехвърлят на висока скорост през USB 2.0 Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Най-сигурният начин за пренасяне на вашите данни

Прехвърлете файловете във флаш-диск

 • Капацитет за съхранение 512MB за големи файлове с данни

  Полезните 512 MB ви дават капацитет за размяна и споделяне на много по-големи или повече файлове през USB порта на вашия настолен компютър или лаптоп.

 • Бърз пренос на данни с високоскоростен USB 2.0

  Високите скорости за пренос на данни значително съкращават времето на досадно изчакване, когато копирате големи мултимедийни файлове към или от твърдия диск на вашия компютър.

 • Синхронизация на файлове между компютъра и UFD

  Синхронизацията с всички файлове на компютъра ви дава възможност да работите с документите си навсякъде само с няколко щраквания на мишката.

 • Автоматичното компресиране на всички файлове пести свободно място

  Спестете свободно място с използване на автоматичното компресиране на всички файлове, които съхранявате на USB флаш устройството

 • Защитете ценните си лични данни с парола

  Благодарение на защитата с парола, включително 256-битово шифроване с AES, ценните ви лични данни могат да бъдат предпазени от непозволен достъп само с използване на парола.

 • Данни "изгубени вещи", така че устройството да ви бъде върнато при изгубване

  Тази уникална функция ви дава възможност да въведете в USB флаш-диска данните си за контакт, например адрес, телефон и адрес на ел. поща, така че ако го изгубите, намерилият го може да ви го върне.

 • Предварително е инсталиран специално разработен и лесен за използване софтуер

  Приложен е софтуерен пакет, който се изпълнява автоматично от USB флаш устройството и ви дава достъп до полезни функции като защита с парола, синхронизация на файлове, компресиране на данните, USB "изгубени вещи", и данни за USB. Освен това са включени 30-дневна пробна версия на Portable Microsoft Outlook Express, синхронизиране на предпочитаните и влизане в Интернет без следи.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува