USB 2.0 High-speed

  USB флаш устройство

  Съхранявайте своите файлове със стил

  Впечатлете с този изтънчен дизайн като кредитна карта, който идеално влиза в портфейла. С приятния вид и елегантен дизайн на Philips USB флаш картата, вие винаги носите своите ценни данни със себе си и споделяте големи файлове. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Съхранявайте своите файлове със стил

Споделяйте и впечатлявайте!

 • Изключително USB флаш устройство с размер на кредитна карта

  Това USB флаш устройство е функционално проектирано за споделяне и впечатляване. Вие винаги имате своите ценни данни у себе си, защото може да го носите лесно в портфейла си с неговия размер на кредитна карта.

 • Модерно 3-мм тънко алуминиево тяло

  Този алуминиев корпус е идеалният завършек, който предава този ценен, технологичен, модерен облик на вашето USB флаш устройство. Когато да съхранявате данните си не стига, просто споделяйте и впечатлявайте.

 • Функционално проектирано да влиза идеално в портфейла

  Този малък размер ви предлага един лесен начин да носите своите ценни данни у себе си, защото това USB флаш устройство влиза идеално в портфейла ви.

 • Капацитет за съхранение 8 GB за големи файлове с данни

  Полезните 8 GB ви дават капацитет за размяна и споделяне на много по-големи или повече файлове през USB порта на вашия настолен компютър или лаптоп.

 • Гъвкавата връзка с USB влиза във всеки USB порт

  Лекотата на използване е един важен фактор на тази USB флаш карта, готова за използване. Поради нейната ултратънка и гъвкава USB връзка, която можете да усуквате и огъвате, ще откриете един лесен начин за споделяне и записване на данни. Тя винаги ще може да влезе във вашия свободен USB порт.

 • Бърз пренос на данни с високоскоростен USB 2.0

  Високите скорости за пренос на данни значително съкращават времето на досадно изчакване, когато копирате големи мултимедийни файлове към или от твърдия диск на вашия компютър.

 • Индикаторът за активност светва при копиране на файлове

  Привлекателна мека светлина ви показва, че устройството е свързано правилно и работи, като пулсира по-бързо при копиране на файлове към или от паметта му.

 • Предварително е инсталиран специално разработен и лесен за използване софтуер

  Приложен е софтуерен пакет, който се изпълнява автоматично от USB флаш устройството и ви дава достъп до полезни функции като защита с парола, синхронизация на файлове, компресиране на данните, USB "изгубени вещи", и данни за USB. Освен това са включени 30-дневна пробна версия на Portable Microsoft Outlook Express, синхронизиране на предпочитаните и влизане в Интернет без следи.

 • Защитете ценните си лични данни с парола

  Благодарение на защитата с парола, включително 256-битово шифроване с AES, ценните ви лични данни могат да бъдат предпазени от непозволен достъп само с използване на парола.

 • Синхронизация на файлове между компютъра и UFD

  Синхронизацията с всички файлове на компютъра ви дава възможност да работите с документите си навсякъде само с няколко щраквания на мишката.

 • Автоматичното компресиране на всички файлове пести свободно място

  Спестете свободно място с използване на автоматичното компресиране на всички файлове, които съхранявате на USB флаш устройството

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува