USB 2.0 High-speed

  USB флаш устройство

  Удобство и предпазване на вашите данни

  Едновременно функционално и луксозно. Това модно метално USB флаш устройство ви дава всичко, от което имате нужда, за да съхранявате и споделяте ценните си данни, а с прикачения ключодържател винаги можете да го носите у вас, когато сте в движение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Удобство и предпазване на вашите данни

Ценните данни в движение!

 • Стилен USB дизайн с оцветена метална повърхност

  Първокласно USB флаш устройство с гланцово бяло тяло и допълнено с гланцова цветна метална повърхност на алуминиевото капаче, което осигурява превъзходна защита на ценните ви данни и го отличава от множеството.

 • Сгъваема USB за безкомпромисна защита

  Тази сгъваема USB памет за включване тип "plug and play" се свързва лесно към всички USB портове с натискане и изваждане на USB съединителя с плъзгащия се бутон и включване в устройството. Дизайн "всичко в едно", който винаги защитава и предпазва ценните ви данни.

 • Лесна в движение поради прикачения ключодържател

  Винаги закачвайте USB паметта си към някоя от личните си вещи, която неизменно носите с вас, където и да отидете. Край на оглеждането и търсенето на данните, снимките, филмите и музиката - ценните ви данни вече са винаги под ръка!

 • Лесно отваряне и удобно тяло

  Маркировката и перфорациите на опаковката ви показват най-добрия начин да я отворите и бързо да достигнете до своята USB памет без излишни движения.

 • Капацитет за съхранение 4GB за големи файлове с данни

  Полезните 4GB ви дават капацитет за размяна и споделяне на много по-големи или повече файлове през USB порта на вашия настолен компютър или лаптоп.

 • Бърз пренос на данни с високоскоростен USB 2.0

  Високите скорости за пренос на данни значително съкращават времето на досадно изчакване, когато копирате големи мултимедийни файлове към или от твърдия диск на вашия компютър.

 • Индикаторът за активност светва при копиране на файлове

  Привлекателна мека светлина ви показва, че устройството е свързано правилно и работи, като пулсира по-бързо при копиране на файлове към или от паметта му.

 • Предварително е инсталиран специално разработен и лесен за използване софтуер

  Приложен е софтуерен пакет, който се изпълнява автоматично от USB флаш устройството и ви дава достъп до полезни функции като защита с парола, синхронизация на файлове, компресиране на данните, USB "изгубени вещи", и данни за USB. Освен това са включени 30-дневна пробна версия на Portable Microsoft Outlook Express, синхронизиране на предпочитаните и влизане в Интернет без следи.

 • Защитете ценните си лични данни с парола

  Благодарение на защитата с парола, включително 256-битово шифроване с AES, ценните ви лични данни могат да бъдат предпазени от непозволен достъп само с използване на парола.

 • Синхронизация на файлове между компютъра и UFD

  Синхронизацията с всички файлове на компютъра ви дава възможност да работите с документите си навсякъде само с няколко щраквания на мишката.

 • Автоматичното компресиране на всички файлове пести свободно място

  Спестете свободно място с използване на автоматичното компресиране на всички файлове, които съхранявате на USB флаш устройството

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува