Компютърни продукти и телефони

USB флаш устройство

  USB 2.0 High-speed

  USB флаш устройство

  Проектирано за споделяне, съхраняване и защита

  Добър външен вид, високи работни показатели и добре обмислен дизайн, побрани в дланта ви. Този USB флаш-диск на Philips от подбрана партида е с изящен дизайн и полезни хрумвания с допълнителна привлекателност, например захванатата капачка. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

USB флаш устройство

2 GB, издание от подбрана партида FM02FD20B/00 Търсене на подобни продукти

Проектирано за споделяне, съхраняване и защита

на ценните ви данни

 • Капацитет за съхранение 2GB за големи файлове с данни

  Капацитет за съхранение 2GB за големи файлове с данни

  Полезните 2 GB ви дават капацитет за размяна и споделяне на много по-големи или повече файлове през USB порта на вашия настолен компютър или лаптоп.

 • Модерен, изключителен дизайн с хубава форма и меки линии

  С меките си линии и мекото при докосване гумено покритие, USB флаш паметта на Philips е изключително устройство с превъзходен дизайн.

 • Вградената капачка остава прикрепена към устройството, няма да я загубите!

  Капачката за защита на USB конектора е вградена в конструкцията на продукта, така че винаги остава прикрепена към устройството, независимо дали се използва, и е невъзможно да я изгубите.

 • Индикаторът за активност светва при копиране на файлове

  Привлекателна мека светлина ви показва, че устройството е свързано правилно и работи, като пулсира по-бързо при копиране на файлове към или от паметта му.

 • Предварително е инсталиран специално разработен и лесен за използване софтуер

  Приложен е софтуерен пакет, който се изпълнява автоматично от USB флаш устройството и ви дава достъп до полезни функции като защита с парола, синхронизация на файлове, компресиране на данните, USB "изгубени вещи", и данни за USB. Освен това са включени 30-дневна пробна версия на Portable Microsoft Outlook Express, синхронизиране на предпочитаните и влизане в Интернет без следи.

 • Бърз пренос на данни с високоскоростен USB 2.0

  Високите скорости за пренос на данни значително съкращават времето на досадно изчакване, когато копирате големи мултимедийни файлове към или от твърдия диск на вашия компютър.

 • Защитете ценните си лични данни с парола

  Благодарение на защитата с парола, включително 256-битово шифроване с AES, ценните ви лични данни могат да бъдат предпазени от непозволен достъп само с използване на парола.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува